Tuesday, September 3, 2013

:: No Caption ::

Nasib baik la kite time pregnant nie boleh jugak la nak ke dapur..kalau x, xtau la..mesti asyik kene bebel je ngan mok mok..ehhhh, mok mok xde la kejam smp xleh nak paham kalau kite xlarat nak masak..cume kite sendri la yg rase serba salah sbb xmasak utk somi aiiiii tuh..mok mok nie pulak mmg jenis suke mkn kat umah..kalau xleh nak masak, mcm mana je nak masak utk mok mok kite yg makin domok tuh..huahuahuahuahua..

Tp tuh la, cume skang nie nak berdiri lama2 sgtlah x dayanye..mulalah pinggang sakit la ape la..pastu bile nak masak kan, xtau nak masak ape..mulalah pening kepala pikir ape lauk nak masak..sudahnye ape2 yg kite nmpk, itu la yg kite masak..

Masak2 simple je pun..min 3 lauk..kalau rajin skit baru lebih..tp 3 lauk tuh mmg just nice je la utk 2 mulut je makan..masak lebih2 kang xabis pulak..

Nie je la yg paling simple boleh kite masak..sila abaikan spra terbang itu okayh..hehehe..

Alhamdulillah abis semua lauk2 tuh mok mok makan..xyah pikir2 nak simpan2 lauk..hehee..xde motif kan entry kite sebenarnye..ketandusan idea..ahahhahaha..kbaiiiiiiii..

11 comments:

  1. waaa... min 3 lauk... rajinnye... kagum.. kite pon tak larat nak masak. slalu masak 1 lauk je campur sayur skali. senang. huhu

    ReplyDelete
  2. Wahhh! Ni kira bagus sgt la ni falsya :)

    ReplyDelete
  3. byk tu ... klu akak yg anak 3 ni pun malaihhh la nak msk byk gitu...hehee

    ReplyDelete
  4. macam ni pun dah cukup menyelerakan...eh eh...smlm kiter pun buat ayam msk kicap...hehehe..

    ReplyDelete
  5. akak ni bukan penggemar sayur tapi tengok sayur falsya tu rasa terliur plak..huk huk..sedapppp

    ReplyDelete
  6. Mcm ni simple.....ini dh kira perfect dh ni dik...

    ReplyDelete
  7. rajin fasya masak..kita msa pregnant yg 1st rajin tp yg no2 malas..asyik makan kedai je..mcm tklalu sgt dgn msakan sdri..haha.. mcm2 kan..

    esok bb kuar kompom rjin cm mummy dia..

    ReplyDelete
  8. ni pada sy x simple dah special hihihihiihi ... janji sedap.. masak sendiri lg puashati, sukalah mok mok .. alahai cian mak yong.. dah mula sakit pinggang kalau dah lbh 30 minggu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...