Friday, December 22, 2017

:: Tolong Laaaa Jangan Jeles Dengan Kite ::

Please, please..jangan jeles please...tolong la jangan jeles sebab hari nie company bagi semua staff early release..bile semua staff dapat early release, maknanye termasuk la kite..muahahahahahaha...

Early release sebab Christmas..kihkihkih..hasben kite bengang je bile kite bagitau yang kite half day harinie.."mana boleh half day..Christmas kan hari ahad..macam xlogik je nak bagi half day"..tah pape tah..selamba je dengki...kuang3..dah office yang bagi early release, kite nak buat cemana..terpaksa la kite ikut walaupun kalau boleh kite pun xnak balik awal..tapi tuh la, HR yang suruh kan, so terpaksa la kite ikutkan walaupun hati nie macam berat je...poyooooooooooooo sangat!!!..wakakakaka..

Qisya pulak hari nie last day dekat nursery..kite paksa jugak die pegi sebab dah last day kan..nak amek barang2 qisya lagi kat situ..kalau bukan hari nie, bile je lagi nak ameknye semua barang2 tuh..hasben kite pulak xde..die ade bengkel dekat putrajaya..

Tapi kejap je la by tengahari kite dah amek dah qisya..scary betul pagi tadi..kite bawak kete gabak arinie..hasben kite bawak kete kite pegi putrajaya so terpaksa la kite drive kete die..arinie kite tumpang parking dekat office hasben kite...dah la kete gabak, nak naik parking kemain narrow..mana x scary..takut wehhhh..takut tersagat..

Dah la dengan henfon xbawak..tertinggal kat umah..dengan terlupa open parking kat situ dari floor mana ke floor mana..kang tersalah parking kang xpasal2 je kene clamp..hasben kite penah bagitau tapi tuh la, sejenis manusia pelupa kan..mana la nak ingat..and nasib baik la masa sampai tadi "parking bohsia" kosong so xde la nak kene naik sampai floor atas2 ..wahahahha..hasben kite ngan kengkawan die panggil "parking bohsia".."sorry abg chips, falsya tumpang parking kejap je tau..by tengahari falsya janji falsya keluar..janjiiii"...ngeeeeee...and nasib baik jugak yang selalu parking kat situ pun pegi bengkel yang sama dengan hasben kite..kihkihkih..

Xsabar nak tunggu 12.30..nak balikkkkkk..mau pukul 1.10 sampai kat qisya nie..jangan qisya tido sudah..

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...