Thursday, December 21, 2017

:: Wajib Makan Kat Sini | Kacang Pool Larkin ::

Kalau ke JB, memang wajib makan kat kedai haji pool..hehe..hasben kite asyik ngidam nak makan kacang pool dengan mee bandung..lontong tuh semua sampingan..hehe..

Hari ahad after checked out, terus straight ke Larkin..kiteorang pegi kedai baru..bukannye dekat sebelah balai bomba..but still dedua kedai nie in the same area..kedai lama belah2 depan, kedai baru belah2 belakang sikit..

Nak tau x kiteorang order ape..jap nyeah jap nyeah..
Mee bandung..sedap..not bad jugak..

Lontong basah..untuk hasben kite..

Lontong goreng untuk kite..sedapppppppppppp..

Nasi ayam untuk anak2..biasa je la..xde la sedap sesangat sedap..tetibe kite rase macam nak makan nasi ayam hainan chee meng pulak..makan pulak sekali dengan kerabh mangga die..perghhhhh!!!..adehhhhh..terliur plak tetibe..daaaayummmm!!..

Ini yang killer nie..ini la makanan wajib kalau datang JB..hehehe..

Okayh dah..itu je..lepas makan nie kiteorg terus balik KL..half way, hasben kite suruh kite drive sebab die dah start keneneng..mata xleh nak bukak..“santan lontong dah naik kepala” katenye..hahahahaha..selamba salahkan lontong..ngeeeeee..

2 comments:

  1. akk pun sgt teringin nk jalan2 ke muar atau mana2 daerah best di johor..sbb semata2 nak makan aje..akk mmg suka makanan org johor..even xd pun sedara org sana..hehehehe

    ReplyDelete
  2. akak x pernah lg merasa kacang Pool.. kt penang ni ada satu tempat tu jual kacang pool..entah la sedap ke idok...nmpk mcm sedap ye..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...