Monday, December 18, 2017

:: Cutest Thing Evah ::

Sape je yang xsuke bende2 cute kan..ade la jugek mungkin yang xsuke but am pretty sure majority yang akan suke bende2 yang cute especially dari golongan2 wanita..hehehe..

Last weekend kite pegi Legoland..so bile dah ke JB tuh, haruslah singgah JPO..ngeeeeee..sedih mekap yang kite nak dah habis..hurmmm, beli kt kl la sudahnye..

Kat JPO ade Bath & Body Works..weyhhh, kite memang boleh jadi gile kalau masuk situ..feveret kite..semua bende kalau boleh semua nak beli..huahuahua..

Kite nak mencarik barang dalam tuh, and sambil2 tuh nak carik la something untuk dijadikan hadiah untuk teacher2 kat nursery qisya..katepun dah last dah kan..so as an appreciation gift la kirenye sebab dah jaga qisya dengan baik selama beberapa bulan nie..kite beli ape?..nanti la..gift biasa2 je..ngeeee..

Xkisah la ape sesetengah parents nak cite buruk pasal teacher2 nursery qisya tuh..janji, bagi kite and hasben kite, qisya banyak sangat positive improvement bile masuk situ..bagi kite, xde buruk sangat pun teacher2 and principal kat nursery qisya..yang buruknye adalah expectation some of the parents dekat teacher2 and principal terlampau tinggi sampaikan semua bende xkene..xmasuk akal kadang tuh..

So dah alang2 masuk kan, xkan untuk teacher2 and principal qisya je..mesti la la kite pun ade mencarik barang2 kite..tengah membelek2 sekali ternampak satu bende yang super cute nie..
Nie haaaaaa..keychain..comel wehhh..kite terus amek la kan..time tuh harga dah xnampak dah..hahahahhahahaa..

Comel je..

Xtau kite nak beli key chain nie utk ape and nak letak kat mana tapi sebab comel kan, grab aje..nak buat ape nak letak kat mana itu nanti pikir janji beli dulu..wakakakakaka..

Ehhh itu motto shopping kite tuh, “nak buat ape, nak letak mana, nak pakai untuk ape, itu pikir kendian, janji beli dulu, janji ade”..kihkihkihkih..itu yang bilik stor penuh barang sampai xde ruangan nak letak barang lain..mana la hasben kite xbising..time nak, nak..dah beli, pakainye sekali dua je, pastu duduk la dalam bilik stor..harga bukannye murah..bla bla bla..hahahhahaha..

I love u sayang!!!!..kihkihkih..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...