Friday, March 16, 2018

:: 4 Fingers ::

4 fingers tuh nama kedai makan tau..hehehe..

Selama nie kalau lalu depan kedai 4 fingers, takat jeling je..penah hasben kite ajak makan kat situ..tapi kite xnak..sebab tah la, i is muak la dengan ayam..muak yang sampai bile tengok ayam terus jadi xlalu nak makan..

Tetibe lately nie, tetibe je tau, kite jadi teringin nak makan ayam dekat 4 fingers nie..so memandangkan kite tengah MC nie kan, kite pun pegi la makan dekat situ..pegi berempat..kite bawak mak kite dengan anak buah kite..ape??..sape lagi sorang?..heyy, of course la anak bujang kite yang sorang tuh..hehehe..

Tadaaaaaaaa..

Mahal jugak ayam nie..nie 12 pieces combo set (2fries+2softdrinks) rege, 35hengget..pengsan..ala carte pulak 24-25hengget..

Okayh la sedap la jugak ayam die..rangup..pedas..

Then bile nak balik, kite take away ayam 4 fingers nie untuk hasben kite..macam xbest pulak rase kalau xbagi hasben kite rase..bengang je pakcik..sebab die kate die dah ajak makan situ lama dah tapi kite xnak la ape la..alih2, pegi makan without die..sampai merajuk orang tua tuh tau..kate xnak makan la, bagi la kat sape2..ishhh, ngengada sungguh!..

Overall sedap la..boleh repeat lagi..itupun kalau queue xpanjang la..queue panjang kalu, sadaqallahulazim..hehehe..

2 comments:

  1. hehehe.. macam comel je kan bila en. hb merajuk..

    ReplyDelete
  2. sedapnya! asyik tengok orang post gambar je huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...