Wednesday, March 7, 2018

:: Kata2 Xleh Pakai Betul ::

Hehehehe..memang xleh pakai pun..duk komplen toys anak2 banyak la, serabut la, tapi ko sendiri yang tambahkan toys anak2 ko..wahahahahhaa..

Sungguh talk the talk je..next time please walk the talk sya..goshhh!!!..this is where the “xboleh pakai” punye phrase masuk..ngeeee..

Masalahnye kadang anak2 xde pun..xikut sekali..kami keluar detim berdua je..tapi kan asal nampak toys, maknye yang lebih2..apaknye pulak jadi mangsa kene beli sebab dah termakan dengan kata2 dan pujuk rayu si isteri..huahuahua..

Baru nie pegi mitsui, ternampak tabletop foosball (mini foosball)..mainan favorite kite kalau ikut kawan2 kite pegi main “pool (pool table)” satu masa dulu zaman muda mudi..dah tuh, nak main “pool” xreti..so main foosball la..hahaha..ehh, jangan ingat kite masuk macam ala2 kedai snooker gitu tau..kite masuk tempat yang level atas sikit dari snooker...hahaha..harga???..wayyyyy more cheaper from the actual price..am talking about a lot weyh!!..bukan sikit2 punye beza..bile aii dah wink wink wink dekat hasben aiii, bagi kata2 pujuk rayu baekkkk punye, terus hasben aiii pun, “i okayh je..beli la”..wakakakakkakaka..

Nie haaaaa foosball-nye..

After assembled..

Seronok tengok anak2 main..tapi tuh la, masalahnye, bukan takat anak2, mak bapak anak2 pun naik syeikh tetibe..sama naik dengan anak2..sampai bergaduh2 dengan anak2 pun ado..hahahaha..

Maka dengan adenye foosball ini, makin bertambah “ahli keluarga” kite..dan makin susut la space dekat hall..kihkihkih..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...