Thursday, July 2, 2015

:: Crocs End Of Season Clearance ::

Semalam tetibe somi kite wassup gambau..ingatkan gambau ape.. 
 ghopenye, somi kite send gambau nie..hehehe..

Kan somi kite nak mencarik crocs utk anak dhago die tuh..pastu kebetulan pulak dpt advert gitu..gile xnk pegi...hehehe..

Crocs ade wat season clearance..kat tmpt Bargain Corner One Utama..start 1st July until 5th July..tp dieorg xde topup2 stock tau..mana yg ade, itu je la..size pun mana yg ade je..xde kalu, xde le..sebab somi kite tanye staff yg jaga tuh semalam..restock everyday ke?..so jawapan die adalah seperti di atas.. ;D

Semalam after buka, lps kite solat maghrib, lps kite tapau2 lauk kat umah mak kite utk bersahur. kiteorg terus gerak gie One Utama..smp sana xramai org pun..standard la..kalau sape2 penah masuk bargain corner kat sana, tau la mcm mana crowd-nye..tp xtau la kalau time u'olls gie ramai ke kan sebab setiap kali kite gie sana mmg tenang je xramai org..

Untuk budak2 baya qisya xbyk sgt choice..size pun start size 8-9..mmg besau la kan..tunggu tahun dpn la baru mek boleh pakai..hihihihi..daddy mek beli je..
 nie haaa crocs qisya..ini je la pun yg nmpk semenggah skit..
rege 99hengget..*pengsan*
ade jugak ckp xyah beli..mahaiiiiinye..
hurmmm, daddy nak beli jugak xpe la..duit daddy..anak daddy..
hahaha..

Tapiiiiiiii jgn ingat aiiiii went back home with my empty handsssssssss hokeyh...wakakakkakaa...dh pilih croc qisya sekali daddy qisya offer..

"domok xnk ke?..amek la satu"

Orang dh offer..gile xnk grab...muahaha..carik punye carik, 
sekali jumpa la yg ini..so amek yg ini je..
regenye 49hengget..

Total damage 128hengget..

Aik, nape 128hengget?..kate kasut qisya 99hengget, kasut kite 49hengget???..

99 + 49 = 148..

Mana dtgnye total damage 128hengget tuh????..

Gile panjang mukadimah..nak bgtau mcm mana dpt 128hengget tuh je pun tp ayat duk berjela-jela..wakakakaka...

Kalau sape2 yg ade OneCard, n beli 2 pasang crocs, kan di-deducted 20hengget..

148 tolak 128 xker 20..ngeeeeee..

Kalau beli 4 pasang, tolak la 40hengget..n begitulah seterusnye..

Kesian daddy mek xdpt beli crocs..sebab design lelaki mmg xbyk..n kalau ade pun xcantik..huahuahuahua..

*Sape2 nak tgk, nak beli, gie la one utama..while stock lasts*

10 comments:

  1. ok kasut mommy cun...daddy tak mo beli kat aunty soya satu ke mek bun

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...
    byk nyer la tempat buat clearance stok...
    sale lagi..wah!pening²..sampai tak pergi...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Yg Qisya punya tu comel sangat!
    Kena kaki dia mesti tambah cantik:)

    ReplyDelete
  4. Croc mhl kan...design biasa2 jek...tp sedap pkai tu yg org beli jgk...kira alah mmbeli menang memakai la

    ReplyDelete
  5. kasut anak lebih mahal dari maknya ye..

    ReplyDelete
  6. kaki akakni memang boleh terima crocs... pakai memang tahan lama sikit.. kalau jenama lain ttu cepat beno rosaknyer..

    ReplyDelete
  7. berbaloi!
    tapi nak menapak ke 1U tu...adoiii

    ReplyDelete
  8. Alaaaa...dah terlepas. Tapi cute lah kasut mommy tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...