Wednesday, July 1, 2015

:: Peneman Sahur ::

Kul 3 pagi kelmarin, tetibe je mek menangis mcm sakit sgt..Allah..risaunye kite..almost 10minutes nangis..pastu kite tepuk2, sambil peluk2 hayun2 die, selamat dh tido balik..tp mek tido jenis xlena la..kejap2 mcm terjaga sebab die duk mencarik tgn kite nak peluk nak usap2, carik tinge kite nak gentel2..itu tandanye tido mek xlena lagik..hahaha..

Kul 4.30pagi alarm bunyik..mmg time kite bgn utk prepare sahur..sekali bile kite bergerak n tarik je tgn kite, mek terjaga..pastu kene la baring balik smbl kejut daddy suh bgn tido sebelah anak..sekali xjalan..xnk ngan daddy..mmg selalu gitu..kalau mek tgh tido then tetibe terjaga, pastu xde lak kite kat sebelah or xdgr sore kite, lg menjerit mcm kene libas ngan batang paip..daddy pujuk pun xjalan..kene kite dtg, pujuk die peluk die baru la senyap..

Jam dh kul 4.45 dh nie..sudahnye, semua kene turun bawah..ngan daddy2 kene turun..on ipad bg ke daddy pun xjalan..hurmmmm..last2 kite hangkut mek gie dapur letak die dlm baby chair, pasang upin ipin kat ipad..haaaa, duk la kat situ..tgk la upin ipin tuh smbl mommy prepare utk sahur..senyap..
nie ha peneman sahur mommy ngan daddy..

11 comments:

  1. awl qisya bgn ye..nk teman mommy and daddy sahur gk hehe

    ReplyDelete
  2. tp yg mek x leh lena knape, dpt ke jwpnnyerr
    ke mek nk puasa jugak hihiii

    ReplyDelete
  3. ok la tu ada peneman....sue anak2 membongkang tak hengat..hahhaha....sahur ngan akob je..

    ReplyDelete
  4. pandai mek..macam aish la..memang masa tido tak blh kita takde sebelah...

    ReplyDelete
  5. hehehe.. sesekali mek nak merasa jugak sahur dengan mama n daddy nya.. ;)

    ReplyDelete
  6. Sian mek.tak lena tidonya tu.

    ReplyDelete
  7. hahaa... mek bgn makan sahur ke kaco mummy mkn sahur... hahaa...
    akak nasib baik si anak dara akak Allyssa tido lena time bangun sahur... klu x kecoh satu dapur...hahaa

    ReplyDelete
  8. Mek pun nak sahur jugak... Hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...