Friday, July 10, 2015

:: Qisya Dapat Kontrak Jadik Model ::

Qisya dapat kontrak xberbayar utk jadik model krim wak doyok..

Xcaya???..

Ishh nape xcaya???..

Betul xcaya nie????..

Sampai hati xnk caya..

Nah bukti..

Xcaya lagik??..

Wakakakakakkkaaaka..

Adeh..ko dh kenapa sya..sengal..masuk air..;p

Kihkihkih..kenot gie betul..ingat anak che ta ke hape dpt kontrak jd model mcm2 bangsa product..huahuahua..

P/s : mood nk bercerita, nk berblog, tersgtlaaaa ke laut skang nie..xtau la smp bile cenggini..rase lemau sgt satu bdn nie..tunggu la lg sebulan dua tiga empat bulan lg..maybe baru okayh la kut..time tuh korang mesti nak muntah baca story yg backdated..hahaha..

sorry la u'olls..kite sebenarnye jengah je baca story u'olls..tp takat mampu jadik silent reader je la..xdrop any komen pun..kire mcm kite skang nie stalker yg suke stalk u'olls la..ngeeee..okayh la u'olls..nk jumpa sinki jap..kawan rapat kite skang nie..

13 comments:

  1. Sya..pregnant ke? tahniah utk sya n husband...xlama lg qisya nak jd kakak...yeeeaa..hihii

    ReplyDelete
  2. mane tau masin mulut mommy dapat jadi model Zara Malaysia uuuuu!

    ReplyDelete
  3. caya.. cayaler...
    memang pun mood kitani kekadang rajin amat sampai rasa tak cukup masa sehari nak berblog dan blog walking.. dah malastu alahai tak tau nak tulis apa...

    ReplyDelete
  4. BOLEH JE JADI MODEL...SOON ERK MEK!!

    ReplyDelete
  5. Mek nmpak kuruih sikit....morning sickness ye....take care ye

    ReplyDelete
  6. jaga diri ye sya...sweet je mek bun ngan krim wak doyok..hyahhahha....

    ReplyDelete
  7. hahahha..ni kena paksa ke apa si qisya ni....

    ReplyDelete
  8. Mana tau rezeki jadi model si mek ni.

    Errkkkk...sinki dah jadi kawan rapat? Tahniah ☺

    ReplyDelete
  9. Akak dah rasa perasaan tu.. mood memang ke laut.. jangan kata nak update, nak baca dari entry kengkawan pun malas je.. huhuhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...