Wednesday, July 29, 2015

:: Do It Everyday Okayh Sayang ::

Hamboiii..jgn ade yg dirty minded pikir lain hokeyh..kalau ade kuning sangat tau..ehhh, tetibe..wakakakakka..

The word Sayang tuh it's not for my somi..and kalau bukan utk somi kite, opkos la for my one n only baby gurl..xkan utk abg aaron pulak..kihkihkih..

Skang nie kalau weekdays kemain awal die bgn..kul 6.30-7 pagi dah bgn..cer kalau weekend..haiyoooo matahari terpacak atas kepala pun xbgn lagik..

But its good though..ye la bgs la mek bgn awal during weekdays..sebab kalau mek bgn awal, mmg kompom2 la daddy yg kene anto mek ke umah nenek..hahahahaha..boleh mommy siap2 terus gie keje jer..huahuahua..
Time nie duk mengekor je mana daddy gie..daddy masuk toilet nak pakai minyak rambut pun kemain setia duk menunggu kat luau pintu toilet..hehee
So kiut dak dobot yg dobot sgt..boleh dukung 10minit je pastu surrender..easily 14kg ade kut..ahahahha..
Duk "haaaa haaaa" kan daddy..

Wat hari2 bgn awal pastu "haaaaa hasaaa" kan daddy tau gurl..but make sure do it before daddy off to work okayh sayang (mommy bak ngelat je keje tau)..muahahahaha..

6 comments:

  1. alalala...cutenyer....:)
    teringat la zaman nieyl kecik²..
    rambut qisya sama mcm aunt...
    skali pandang..sebiji mcm muka aunt kecik²..
    Nanti aunt carik gambar aunt masa kecik²..hihihi

    ReplyDelete
  2. Alahai rindunya kat anak dara gebus sorang ni
    Kakak rasa macam tetiba Qisya dah jadi tinggi pulak:)

    ReplyDelete
  3. dah besar mek dlm gambar ni.... berat bole tahan mek ni... kalah kak Allyssa....hahaa

    ReplyDelete
  4. omeii je mek. hihi. nampak macam dah besor pulak dalam gambara ni :D

    ReplyDelete
  5. comel.. teringat dak Nuha pakai baju i love mama tu.. hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...