Tuesday, July 28, 2015

:: Eleh, xTerkesan Pun ::

Ye la xterkesan pun..skit pun xterkesan..
Hurmmmm, betul la xterkesan..hurmmmmm..hurmmmmm..

Okayh la okayh la..jeles la skit..dulu mommy yg gitu..tp skanggggggg..hurmmmm..siap turun takhta duk belakang lagik hokeyh..;(

Aik, ngan anak pun nak jeles????..wakakakkaka..ehhh, mana ade..tp sikit la..kuikuikui..

Haih, cite asal boleh jer skang..gambau mana yg ade dlm enpon jer..update blog pun thru enpon je nie..gambau raya xtransfer2 lg dr kemere kite..xabis kumpulkan2 lg gambau dr enpon somi kite, dari kemere kakak kite, dari kemere sape2 laaa..nnt la kite hupdate..kalau raya dh abis pun, korang kene hadap jugak tau..muahahahaha..kemalasan melanda diri..diri yg tersgt lemau..lemau sesgttttt..😭

6 comments:

  1. bertabah la mummy sebab lepas ni mummy bakal jatuh tergolek-golek lagi ke nombor seterus nyer..kekeke..

    ReplyDelete
  2. Singgah sini..
    Selamat hari raya..
    sama la ngan nieyl pun akak...
    asal ada gambar dlm hp je..
    update laaa...hihi
    Jom singgah my blog http://seindahcerita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Samalah...kemalasan melanda jugak ni.

    Daddy dah ada co pilot baru. Bertabahlah mommy dok belakang.

    ReplyDelete
  4. hahahaha....jeles la jugak...khennn???

    ReplyDelete
  5. Tak nak rasa cemburu.. dedua dok belakang.. hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...