Friday, November 11, 2016

:: Maka Dengan Ini, Saya Isytiharkan........ ::

Akan bermulalah drama kehidupan bermula hari ini (jumaat) sehingga ahad..

Muahahahahahhahaha..

Semoga suamiku diberi kesabaran yg amat3 tinggi utk melayani "drama" isterinya yg bakal ditinggalkan selama 3hari..semoga berjaya menangani setiap mood2 dan kerenah isteri yg confirm akan carik gaduh/masalah sepanjang 3 hari ini..

Wakakakkakakakaka..

Semoga isteri kepada suami yg berkenaan berkelakuan baik sepanjang 3 hari bermula hari ini..semoga si isteri yg terbabit tidak membuatkan kepala suaminya sakit memikirkan peel isterinya yg berada dirumah..

Hahahahahha..

Suami hakak gie teambuilding u'olls kat gambang..die ade je ajak ikut since boleh bawak family..tp kite malas nak pegi..knowing me, myself, mmg kalau kite pegi, kompom2 xkan rase enjoy sgt..lagi sakit hati lg ade la..sbb bukannye somi kite sentiasa ade pun nak melayan anak bini..baik la duk umah berehat2..penat pegi bandung xabis lg nie ha..

So lepas nie, kire ko xleh nak carik pasal ngan laki ko la sya oiiii..dh tuh, laki ko dh ajak, ko yg beria xnk gie kan..xhingin pegi la hape la..amek hobat!..udah2 la tuh buat drama..tp mcm menyesal pulak x gie sbb kite kan ade aunty kat kuantan nun..sementara suami kite sebuk ber-teambuilding die tuh, kite gie la umah aunty kite..haiiihhh, dh last minute baru nak terpikir bende2 gitu kan..and dh kalau last minute baru nak terpikir, mmg kekdah terpikir je la smp laki ko balik..

Ngeeeeee..

Doakan kami..ececececeh..muahahahhahahahaa!..

Yg mana duk follow kite, mesti tau kite sejenis isteri yg getis sebab xleh langsung la suami tuh berjauhan sikit..kang mulalah ade je bende nak carik gaduh..ade je bende nak carik point..xleh langsung bg ketenangan minda dekat suami tuh kalau die away gie memana..

I cannot help it la u'olls..dah cube tp xleh la..acanner?..okayh la okayh la..#siscuba..hehehe..

Okayh la u'olls..nak buat keje dh..till then..see ya next week!..

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...