Thursday, November 10, 2016

:: Trip To Bandung Part 2 - Kartika Sari ::

Jangan pernah muak ye korang bile kite asyik up entry pasal bandung..hehehe..alaaa, jangan risau la..entry "trip to bandung" nie xkan byk sbb based on pictures kat dalam folder photos henfon kite, mmg xbyk sgt pun..so korang xsempat nak muak, dh abis dh cite..kehkehkeh..

Kartika sari nie mcm wajib gie je sebab ade certain cookies kat sana sedap..hehehe..

Xde la beli beria pun..beli utk org yg meng-order, utk diri sendiri, pastu belikan utk mak kite bawak balik umah..tuh je la..
Kek pisang die sedap sesgttttt..sekotak tuh kite punye..sekotak lagi akak ofis hasben kite pesan..brownies kukus tuh pulak sekotak kite punye..sekotak lagi biras kite punye..hehehe..
Kepek tempe nie hasben kite punye..xtau ape rase sebab xbukak lagi..ngee.
Ini adalah tersangatlah sedapnyeeeeeee..kite rase mcm penah makan sebelum nie..tp mcm xingat..hehehe..yg pasti, makan nie pastu bilas ngan kopi kampung panas2 adalah tersangat heaven..slurp!..
Alaaaa, lupe nak rotate gambar..hurmmm, malas la pulak nak edit..apa kata korang buat senaman leher..cer teleng2kan sikit leher tuh..hihihi..itu namanya pisang salai..sepeket kite punye..sepeket lagi, akak ofis hasben kite yg pesan..sekali ngan kek pisang..xrase lagi so xtau mcm mana rase die..

Itu je la yg kite borong kat Kartika Sari..ngeee..k lah u'olls..till we meet again..xtau la ape cite yg kuar plak pasnie..

9 comments:

  1. hah pisang salai tu rmi ckp sedap...kartika brownies pernah mkn masa MIL p bandung..sedap

    ReplyDelete
  2. Banyak gak tu memborong kak. Hehehe. Bestnyaa jalan jalan Bandung :)

    ReplyDelete
  3. Sale pisang kena pronounce ikut bahasa melayu kalau ikut english macam dah jual murah. Sebenarnya pisang salai kan..:)

    ReplyDelete
  4. bestnye dia gi shopping kat bandung tu

    ReplyDelete
  5. wahhhh bestnya shopping makanan...ehehhehe

    ReplyDelete
  6. Kartika sari mmg wajib singgah kalau sampai sana... :)

    ReplyDelete
  7. kite pegi bandung dlu tak sempat singgah pon kartika sari ni. supir takmo pegi. dia cakap singgah kartika sari kat tepi hiway jer. skali kat situ semua pon habis. hampesss

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...