Thursday, March 9, 2017

:: Dah xRamai, Baru Kami Cuba ::

Mesti ramai antara u'olls yg dh cuba eskrem magnum kat Mid Valley kan..ye ye tau dh lama dh cubanya..ngeeee..

Cite nie dh lama dh sebenarnye..tp baru nak kuaukan..sebab bile scroll image dlm henfon nie, ternampak lak dah gambau2 yg menggiurkan..wat hal betul tau..

Sebelum2 nie kalau lalu kemain ramai manusia beratur kat depan kedai..idok ler kami nak join sekali...lagipun bende baru kan..viral lak tuh.."kite tunggu lagi few months..kompom xramai org..haaa, time tuh kite cube"..kate suami kepada isteri...hehehe..

Memang betul pun..skang nie xramai dh..tp xtau la hari yg kite lalu tuh mmg kebetulan xramai org ke ape..sebab xnmpk org beratur pun..nak kate pegi hari biasa, kiteorg pegi weekend..tah la..kite pun xsure..but one thing for sure, time kiteorg pegi mmg xde sorang pun beratur..

Bile dh xde org beratur, baru la masa utk kami merasa..memula nak order yg lain..tp staff die kate kene naik kat cafe atas..kat bawah nie yg basic punye je..pulak dh..malas la pulak nak naik atas..sudahnye makan je la yg mana ade kat bawah..basic pun basic la..
ceduk jgn xceduk..hehe..
 
chocolateeee!!!!....rase mcm nak berendam je dlm tuh...hahaha..
 
his and hers..
 
his..

hers..

Okayh la rase die...sedap la jugak..kite punye black-forest..ehh, ye ker?..ye la kut..lupa dh..bile dh rase, dh la..janji rase..kite sejak start diet nie, mmg xde nafsu sgt nak makan eskrem ke, coklat ke, air gas ke..sebab bile diet, kite mmg totally cut down all the sugar..itu yg killer tuh sebenarnye..tp kalau weekend, kite amek la jugak sugar..anyhow, badan kite mmg perlukan gula kan..kite anggap weekend tuh cheat day kite la..tp xde la membedal smp xingat dunia..masih lagi beragak la..so lepas dari makan eskrem magnum nie, xde pun la ajak hasben kite pegi repeat balik..janji rase!..hehehe..

8 comments:

  1. Sedapnyaaaa Magnum. Nani tak pernah lagi menyinggah yang dekat Mid tu walaupun selalu je jalan jalan sana. Heheh

    ReplyDelete
  2. Siqah tak pernah makan lagi magnum ni. Dua kali pergi masa baru bukak dulu, dua kali jugaklah tak jadi makan sebab ramai gila orang. Nie dah takde org sangat, bolehlah siqah terjah ke sana jugak.

    Hii. Samalah kita. Asalkan sekali dapat rasa jadilah. Tak yah g lagi pun takpe melainkan memang betul suka makanan tu :)

    ReplyDelete
  3. tetap tak pernah rase lagi....ntah bila nak cuba ntah..

    ReplyDelete
  4. sedap nya..
    aku selalu beli yg dlm peti tu dah rasa sedap.

    ReplyDelete
  5. Yg level atas Ada menu mkn and dessert lg meriah.. Kita p dlu x Q juga maybe time tu blum lunch time ms tu awal2 opening gk tp skali tu je la pi, xtau bila lg nk pi

    ReplyDelete
  6. nory pon masa first time try, pergi hari biasa tak ramai orang dan tak payah nak beratur...hehehehe

    ReplyDelete
  7. Tak pernah rasa yang kat cafe magnum. Magnum biasa ada lah rasa ☺☺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...