Friday, March 31, 2017

:: Rezeki Dikongsi Bersama - RM20 Untuk 3 Orang ::

*Sticky entry*

Kite punye tabung bank rakyat dh penuh..heehehe..coins bersepah je mmg selamat la masuk dlm tabung tuh..thanks to daddy sebab byk menyumbang coins dlm tabung mommy..ngeeeee..

Lelaki kan xmacam perempuan simpan coins dlm purse..dieorg punye wallet mana ade compartment for coins..so bile balik keje, die clearkan poket seluar die pastu lambakkan coins kat shelf rack kite..bile dh semak mata nengok, tuh yg sudahnye ke dalam tabung peginye..settled..hahhahaa..

So, mcm mana kite nak share rezeki kite bersama2??..senang je..tp ade ke yg nak join nie..ngeeeee..
 
Ehhh, mcm geli plak bile tgk gambau nie..
 
Korang hanya perlu teka berapa total amount duit2 tuh semua..ngeee..senang kan senang kan..

Kite akan pilih dlm 3 org..sorang akan dpt RM20..kite akan bukak smp 31 March 2017..1 April 2017 akan ditutup..jangan risau kite xkan April Fool kan korang..hahahaha..

Lepas dh dipilih 3 org yg teka betul or hampir2 betul, kite akan terus transfer ke dalam account masing2..hihihi..

Xde syarat pun kite nak letakkan..kalau nak share entry nie utk org lain join sekali, dipersilakan..kite xmenghalang..and kite xkan letakkan syarat utk follow kite..kalau sudi nak follow kite, thank u in advance..kalau xnk follow pun, it's okayh..no harm..hehehe..sebab niat kite nak share rezeki bersama2 dan bukan utk tambahkan followers..so buat ape nak complicate things..kan?..hiks..

So u'olls..happy guess-ing..xoxo..

11 comments:

  1. As salam Fasya..
    Yana cuba teka yea..
    RM 271.00
    *sy silent reader and blog sy pun dh lama x active..:) *

    ReplyDelete
  2. As salam Fasya
    Yana cuba teka yea..Total RM271.00

    *sy silent reader awak*
    sorry blog sy dah lama unactive..:)

    ReplyDelete
  3. main-main agak jer lah ni...RM238

    ReplyDelete
  4. alamakkk dah terlepasss lah pulak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...