Wednesday, March 29, 2017

:: Sejenis Lelaki Bacul - 011 1663 3594 ::

Kite skang nie tengah kene kacau ngan seekor jantan yg can be consider as bacul..sebab die berani dekat wassap and sms je..tp bacul bile call xangkat..ko gaya mcm gila seks sangat tp sebenarnye ko jantan bacul yg xde telur..

Yang follow kite kat fb and ig tau la what's going on..

Excuse my words..
 
Sms yg kite dpt malam semalam..sorry la kalau ade yg xsenang dengan ayat2 jantan bacul tuh..sila berhati2 dengan nombor tepon tuh..

Tolong la tengok nombor tuh mana tau korang kenal ke x..

Kite dh muak la ngan jantan perangai mcm sial nie..dh berapa kali dh dpt message berbaur lucah cenggini..before nie dpt gambar2 lucah..bile ugut kate nak report polis senyap dh..mmg kite ade report polis pun tp biasalah kes2 cenggini polis xnk layan..husnuzon la kan dengan polis nie mana la tau dieorg ade berjuta penjenayah yg tgh tunggu giliran utk ditangkap..🙄

Alih2 muncul lagi..tp kali nie nombor lain pulak..tah la kite rase mcm org yg sama dengan yg dulu..hasben kite pun duk ckp bende sama..and lagi sekali kite kate die bacul, sebab die sms bukan wassap..die bacul lagi sebab kite rase die beli nombor lain semata utk sms lucah dekat sape2 yg die rase nak sms..

Die xguna smartphone..kite rase die guna henfon yg stock baling anjing, anjing baling balik kat die sebab perangai die lagi anjing dari anjing smp anjing pun menyampah..sebab bile kite save nombor die, and kite try search nombor die kat wassap, xjumpa..xde..tp xtau la kalau die mmg xde install wassap ke kan..kalau pikir logic la, ko ade nombor tepon yg mmg betul2 ko guna utk kol harian nieh, and kalau ko pakai smartphone, mustahil ko x install wassap..melainkan ko beli nombor tuh utk buat bende terkutuk ko la..

Kite xtau nak syak sape..tapi kite rase jantan bacul nie ade dekat surrounding kite..kite rase die penah tgk/nmpk kite..kalau aku dpt la jantan bacul nie, aku sula lubang jubor ko ngan besi panas..hasben kite plak xtau la die nak buat ape..tp yg kite tau kalau jantan bacul tuh xkoma kat spital dh cukup bernasib baik dh..kite tau hasben kite mcm mana..kalau tetibe dtg perangai baran die masa die muda2 dlm 20's dulu, mmg ayat #silameninggal akan betul2 jadik kenyataan..

Tp xtau la kalau si bacul tuh sebenarnye perempuan ke kan..sebab skang nie ade je perempuan yg gile suka menyamar jadi lelaki..mana tau motif nak meruntuhkan ape yg sedia terbina..mcm dulu la masa kite baru2 tunang ngan hasben kite..ade perempuan saiko guna nombor tepon abang die menyamar jadik sorang lelaki nie..die suruh kite putus ngan hasben kite..motif die buat macam tuh sebab die jeles kite dh bertunang and die nmpk kite happy dengan tunang kite..padahal time tuh pun die dh bertunang tp die bermasalah ngan tunang die..die jeles sebab kite bahagia and she's not..bile dh kantoi bagai2 cite xlogik keluar..stupid bitch!

Perempuan tuh xde kene mengena ngan hasben kite pun..die kawan kepada best friend kite..kite kenal gitu2 je..tp die nie mmg sejenis perempuan yg saiko dan sakit mental..amy kejung nama yg kite beri sebab die je yg boleh berlakon kejung mcm org kene strok sebab nak attract attention ex boifren die..tongong punye manusia!

6 comments:

  1. gile la sms tu...kot ada yg dengki atau saje nk kaco...bahay gk ni kalo dh byk kali dpt msg2 lucah.

    ReplyDelete
  2. Uishhh macam-macam orang lah sekarang. Huhu

    ReplyDelete
  3. marah sungguh ni sya...kalo sue kena tu..mmg berbakul su maki balik ni..mmmm...

    ReplyDelete
  4. Allahuakbar...
    semoga Allah beri petunjuk kepada Org tu..
    bertaubat dan tidak terus berkelakuan seperti itu lagi..

    ReplyDelete
  5. Gila betul lah. Siapa lah yang punya kerja tu kan.

    ReplyDelete
  6. sya.. g report polis je la.. berasap pulak baca ayat jantan tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...