Thursday, December 20, 2012

:: Diah's Reception ::

Saturday morning tuh kite gerak awal kut dr umah sbb nak ke dewan..dewan tuh kat RRIM..kat Sg Buloh area..kul 9.30pg kite dh gerak amek kak long kat umah sbb kak long nak set up cake utk diah..utk potong cake..smp2 dlm kul 10.30pagi gitu kut..yg ade kat situ time tuh caterer je..pelamin people dh xde sbb dieorg dh set up pelamin Jumaat malam tuh..

Pelamin die sgt cantik..suke gile color2 kat pelamin tuh..mmg kite punye color la..kirenye kalau wat keje guna excel kan, kalau nak letak color kat column, mmg kite akan guna semua color yg ade kat pelamin diah..wahaahahha..

Okayh, as usual, kite nak biaukan gambo yg bercerita..xnk bebel pjg sbb gambo mcm byk je..hehehe

 kak long tgh set up cake..Red Velvet..
 inilah hasilnye..simple dimple timple..but who cares, as long rase die sedap..hehehe
 ber-photogedix dulu sebelum pengantin smp..hehehe
nana, mia, me n hirda (pengapit diah)
me with kak long
me with mak buyong 1..nana keding..ngeeeee..;p
 meja santapan diah..hehe
arrgghhh!!..ssooo in love with the colors..
 yeay!!!..pengantin dh smp!!..
 cantiknye rodhiah!!!..
ewah2, jeling jeling suami..suke sbb dh kawen leww tewww!!!..hahaha
sesi potong cake..
pengantin lama pun sibuk nak bergambo..hehe
 sayang korang ketat2!!!
dayang2..kite suke la baju kite..cantik..ehh, tetibe nak puji baju sendri..tq ida!!!!
owh sgt comel perut kamu..hi baby chiko!!..tamo tendang2 ibu okayh!!..
with baby hanis...ooowhhh, she is soooo adorable..sgt2 cute..mcm anak owg putih..hanis nie baby ira housemate diah dulu...

Okayh..story bout diah punye recep stop smp sini okayh..mesti jari u'olls dh letih kan asyik scroll2 je..kasik rehat dulu, pasnie kite smbg entry yg lain okayh..ade yg dh boring ker?..owh man!!..don't la boring2..hehehe...

23 comments:

  1. santek pulak warna biru ni... tak pnh pakai biru selama ni sbb rasa mcm tak kena...tp tgk u all semua...manis2 jer nga biru...plus pengantin pun sgt gojes....

    ReplyDelete
  2. cantik pelamin...cantik baju...semua cantik hihihi

    ReplyDelete
  3. aaaaa sangat sweet kaler dayang2 ni

    ReplyDelete
  4. santeknyaaa..waner biru tu lawala...sweet ngat....

    ReplyDelete
  5. eh gmbr last tu baby pn posing sama style ngan anty falsya sama2 senget pale kerlas gtu....cantik pelamin diah..kek pn tkyh susah2 cr org jauh cz kaklong falsya ada

    ReplyDelete
  6. Comeinya korang2 semua.. ;D
    Suka tgk..
    Happy 4 u dear diah.. ;)

    ReplyDelete
  7. semua pakai kaler lembut..cantik..

    ReplyDelete
  8. @pinky nnt try pakai okayh color nie..sweet2 je color biru nie..hehe

    ReplyDelete
  9. @intanfirdaus247 org yg pakai xsweet ke kak intan..ehh, hehehehee

    ReplyDelete
  10. @mama tisya aah la erin..kit epun baru perasan..hehee..

    ReplyDelete
  11. cantek la bj korg. bj falsya sgt cntk.. light jer.. ceria! erk, penat puji. giv me smthg la pn falsya.. hahaha..
    post kali ni nampak muke korg asben + wife sama! panjang jodoh kate org tua2.. aminnn :)

    ReplyDelete
  12. @aizu's life aauuwwww!!!..i give u my sweet smile boleh x?..ikhlas dr hati tau..hahahaha..muke sama nyeah..amin3...;)

    ReplyDelete
  13. majlis yg meriah....falsya ngan the geng pun nmpk cntik pakai baju biru...shomel...

    ReplyDelete
  14. cantiklah biru peplum gitu..tapiii..dari tadi perhati baju falsya tapi semua x jelas mesti terlindung di sebalik macam2.. T____T

    ReplyDelete
  15. yup..memang suka sgt color baju korang..cantik sgt...emm.wedding kek tu.cantiks

    ReplyDelete
  16. cantikla baju biru awak tu..nanti buat la entry untuk review baju tu...hehe ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...