Friday, December 28, 2012

:: Hadiah Dari Kesayangan ::

Semalam kiteorg lepak2 umah nana keding..selalukan lepak umah diah tp markas kiteorg dh "dicabuli" oleh suami diah..wahahahahhaa..so terpaksa lah beralih arah kat umah nana keding..kuang3..so after balik keje kite terus straight gie umah nana keding..

Kendian baru diah n nana mia dtg..dieorg lmbt skit sbb dieorg beli satay..husband si nana keding kbob xkisah pun kiteorg dtg..kbob pun suke menjemah u'olls..

Kiteorg saje je lepakss sesama..kiteorg2 je sbb ahad nie nana mia dh nak pindah Kluang...adehhh, sedihnyeeeee...nak nangis rase..tp xpe laaa, utk kebaikan n masa dpn nana n mia..

Okayh, tamau sedih2..then,suddenly, nana keding masuk bilik then bagi kiteorg hadiah...bile rase2 mcm dh tau dh ape..hehehe..

semua dpt!!!..hehe..
semua dpt hadiah sama..frame gambo yg siap ade gambo skali..tp kite nye gambo lain, nana mia gambo lain, diah punye gambo lain..frame je sama..

Nana keding mmg suke wat gini..die dr dulu mmg jenis yg kreatif2 nie..tgn berseni..ape???..tgn kite???...tgn kite pengkau so mmg langsung xberseni..hahahaha..

TQ Naha...aku suke sgt2 frame nie..terus letak kat favorite spot aku kat dlm bilik..nnt umah aku dh siap, n dh boleh duduk, mmg aku gantung kat hall umah..hahaha..tp tunggu lagi sethn baru aku gantung..wakakakaka..LOVE u Naha!!..and baby chiko!!!...;))))) 

28 comments:

  1. naha tu nama panggilang baru nana keding ke?best la dpt frame siap gmbr2 gtu

    ReplyDelete
  2. jangan..kang kena maki keji ngan nana pulok ...setahun baru nak gantung..kakakkak...sweetnyer...

    ReplyDelete
  3. hahhaha...seronoknya kalau sekepala mcm ni....hope selama lamanya mcm ni...=)

    ReplyDelete
  4. sedih plak kan...lepas ni korang tak cukup korum la...tak bestnya rasa...

    ReplyDelete
  5. bestnya dikk
    gambar2 kenangan nie ... ;)

    ReplyDelete
  6. @mama tisya tetibe je dpt nama tuh sbb kan ade dua nana..hehe

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons hahahaha..kalau jd gitu mau kene maki ngan mak buyung 1..hahahaha

    ReplyDelete
  8. comel sangat...bestkan dapat kengkawan macam nie

    ReplyDelete
  9. Persahabatn yg lama akan membuahkah persefahaman - bila nak berpisah mesti sedih. Pemberian itu pasti disayangi.

    ReplyDelete
  10. Sobs sobs...sedey jugak..
    Apa2pun moga persahabatan korg berkekalan sampai bila2

    ReplyDelete
  11. jue suka persahabatan korang berempat..
    so sweet...

    ReplyDelete
  12. org kreatif ni ada je idea dia kan...

    ReplyDelete
  13. org kreatif ni ada je idea dia kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...