Friday, December 21, 2012

:: Tulunnnnn!!!! ::

Haaallluuuuuuuu..kite skang nie tgh follow-memfollow2 followers yg dh follow kite...erkkk, gile byk ayat follow..tergeliat lidah aiiii...huahuahuahua..tppppp, ade problem here n there laaa...xde la problem besau sgt tp besau ler jugek..ishhhh, pelik2 je ayat kite ari nie..hahahaha..

Problemnye adalah, ade sesetgh followers kite yg kite xleh nak follow sbb xde link..nak senaraikan mmg byk..jadinye, mintak jasa baik followers kite yg rase2 kite x follow lagi tuh, boleh x tinggalkan link u'olls..xnak la nnt pikir kite nie sombong ke ape..kite xsombong tau, kite just pemalu jer..wakakakakakakakkakaka..

Okayh, gotta go sbb ade kerija..nnt tlg tinggalkan link okayh..kalau yg baru nak follow pun boleh jugak tinggalkan link blog..nnt aiiii terjah balik..yg kite dh follow pun kalau nak tinggalkan link sila2..aii suke..kuikuikui..

13 comments:

  1. Eerrr..link kak intan ada kan kan..:P

    ReplyDelete
  2. wahhh tambahh follower lagi...best jgk kan...

    ReplyDelete
  3. Kakak pun kadang sedih bila ada yg follow kakak tapi tak ada link. At least kalau dia ada komen N3 kita masih boleh lagi di jejak tapi kalau tak itulah yg kita jadi serba-salah sebab tak dapat nak follow balik kan..

    ReplyDelete
  4. a'ah..akak pun ramai yg tak letak link..

    ReplyDelete
  5. haa tulah masalahnyee dikk
    akak selalu jugak ada yag macam nie .. kalau x folo balik nanti majuk lak kan huhu
    kita punn x nak macam tuu
    x tahu nak buat macam mana dah
    last2 kita biar aje lah huhu

    ReplyDelete
  6. Ida selalu lepas ade orang folow, ida pasti akan folo bali, tapi yg xde link... imsorry lahhhh .. ;p

    ReplyDelete
  7. samelah kalau takde link payah nak follow mereka kan.. nnt jgn kata kite sombong sudah huhuhuhuu

    ReplyDelete
  8. wani pn selalu ada jer mcm tu..mmgg susah beno

    ReplyDelete
  9. kalau ada masalah tue..memang susah kita nak follow back...takut nanti orang kata kita sombong pulak...

    ReplyDelete
  10. http://alwzbemybaby.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. nih yg bikin spoil bile nk follow takde link

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...