Wednesday, December 26, 2012

:: Keji!!! ::

Itu lah ayat yg nana keding aka mak buyung 1 mention kat kite...wahahahahhaha..mengong kan..nak tau x punca nana keding kate gituuuuu!!!..

haaaaaaa, nie la puncanyeeeee..hahahahhahaha..

Mmg dh lama dh tau kad nie tersadai tunggu utk di-frame..setahun lepas lagi dh dpt kad nie sebenarnye sbb gurlfriends kite bg time kite kawen..ngeeeeee..nak beli frame tp everytime gie Ikea for sure terlupe..then 3 bln lps bile gie Ikea baru lah tertunai hasrat..katenyeeeee...;p..sekali bile balik umah je kan, frame lagi besau dr gambau ler plak kan..adehhhhh...

So kene la beli wrapping paper nak wrap keliling...dh berkenan dh wrapping paper yg kat Ikea..nak amek dh pun tp mok mok suruh tgk kat bookstore..hurmmmmmm, 10 bookstore masuk pun tp kalau hati dh berkenan kat Ikea punye mmg semua nmpk xcantik...kuang3..

Alih2 last weekend gie One U..saje2 la masuk Daiso..belek punye belek sekali nmpk wrapping paper yg terkenan di hati..apalagiiiii, mmg xckp byk terus rembat la kan..balik2 umah je terus frame cantik2 kad tuh..bile dh upload kat FB, yg dibawah tuh adalah comment2 yg diberikan ye oleh para juri..

kohaja kan nana keding..wakakakakakka..

14 comments:

  1. kan...mmg keji tu..kakakk..udah setahun berlalu

    ReplyDelete
  2. hahaha...nasib baik tak tumbuh cendawan kat frame tu...kemain lama peramm..

    ReplyDelete
  3. akakaka..keji tol..keh keh..punya peram lama ...jadi pekasam sudaaaa

    ReplyDelete
  4. wa... ade nama aku like kat ctu la... ahhahaha

    ReplyDelete
  5. Naseb baek elok lagi gmbrnye walau dh setahun berlalu hehhe

    ReplyDelete
  6. wrapping paper punya pasal..heheh

    ReplyDelete
  7. pergh ! betul2 ambik masa yang lama nih. hehe :)

    ReplyDelete
  8. mujur tak berkulat lg gambarnye..haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...