Monday, December 3, 2012

:: Lemau ::

Arrgggghhhh!!!!...lemaunye rase badan...letih je..rase mcm nak balik tido je..adehhhh..last weekend gie Kuantan..kiteorg semua stayed kat De' Rhu Beach Resort kat Pantai Balok tuh..sbb cousin kite wat wedding die kat situ..so alang2 duk skali la kat tmpt yang sama..idok gitu?..;)))))

Gile best swimming pool kat De' Rhu..mmg puas hati la i tell u..besau gile..kite ngan mok mok berendam jugak la..ingat kejap je nak berendam pagi tuh..sekali amek, smp matahari dh terpacak atas kepala baru nak kuar...abis hitam kulit aiiii dh..wahahahaha..

Serious letih gile kut..ngan otw balik KL jalan jammed..huuurmmmmm..letih letih letih!!!..lemau lemau lemau!!..

Okayh, about our Kuantan trip, i will story mory morning glory later later okayh..other than De Rhu story pasal makan satar, otak2 ngan laksam kat Kemaman, cite pasal makan rojak ayam kat Taman Gelora ngan ape tah lagi tah xingat..ngeeeeeee..semua cite nak pasal makanan je kan..huahuahuahua..cite dentam dentum nak diet tp asyik melantak je keje..hahaha...xpe2, kate pun weekend..kire cheat meal la tuh..wakakakakaaka..

Okayh u'olls..Happy Working n Happy Monday Blues..kehkehkeh..;p

30 comments:

  1. Monday bluess kan.. ida malas nak g kerja hari ni.... terus datang lambat! hahhahahhaha

    ReplyDelete
  2. standard la tu..monday blues...memang rasa malas jer..plus weekend dah penat..tak pe..slow2 dulu..

    ReplyDelete
  3. bestnya bercuti.... dan xbestnya bila badan rasa lenguh2 kan....

    ReplyDelete
  4. sama....malas giler nak bangun tadi... harapkan rasa nak melaram hbag baru jer semangat sikit...kihkihkih...

    ReplyDelete
  5. xsuke la jammed nih...nyampes....

    ReplyDelete
  6. wah...jenjalan lagik :-)

    best.....

    ReplyDelete
  7. bila pergi Kuantan?..akak pun baru balik dr sana semalam..

    ReplyDelete
  8. Jenjalan best tapi bila jammed memang x best langsung..huuhu

    ReplyDelete
  9. memang lemau klu jln jem...
    best tak pi bercuti..mesti bestkan

    ReplyDelete
  10. @::EIDA:: sgt3 monday blues..nak2 plak bile bdn sakit2..

    ReplyDelete
  11. @mummy_ayu kalau weekend xde gie mana2 rasenye okayh kut ayu..nie sbb bdn xsempat rest lagi tuh yg lemau je nie..;)

    ReplyDelete
  12. @ieyda tau xpe ieyda..sgt3 xbest kalau gie keje bdn letih3..

    ReplyDelete
  13. @pinky wahhhh, tp betul tau..bende2 gitu boleh wat terus kite semangat kan nak gie keje..;)

    ReplyDelete
  14. @Mimie tau xpe...letih betul ngadap jammed2 kan

    ReplyDelete
  15. @LizHairi sambil menyelam minum air kak liz..hahah

    ReplyDelete
  16. @Ema Blog ye ker???...falsya gie ari sabtu..semlm baru balik..kak ema gie area mana?

    ReplyDelete
  17. @Jue a.k.a Ibu 2F lemau segala2 jue...mesti la best..worth it..;)

    ReplyDelete
  18. jom buat latihan mulut..
    i will story mory morning glory later later okayh.. hahaha..
    msti bestkan, dpt berendam :)

    ReplyDelete
  19. @aizu's life mariiii!!!..hahahahaha...best gile smp hitam dh kulit..hehe

    ReplyDelete
  20. jauh bercuti....sampai ke kuantan hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...