Wednesday, December 26, 2012

:: Sebak..;( ::

Skang nie tah kenapa kite sebak sgt3...tetibe rase nak nangis..sbb tetibe je kite teringat arwah best friend kite, arwah Shamdodiamrikamparputra..panjang kan arwah kawan kite..kite panggil dod je..kite penah wat entry pasal arwah..kalau nak tau click SINI and SINI ..

"Dod, xtau nape tetibe je aku teringat kat ko..kenapa ko dh xpenah jenguk aku dh dlm mimpi mcm sebelum2 nieh..rasenye dh dekat 8 thn dh ko tinggalkan dunia nie..tinggalkan aku n kawan2..8 thn tuh jugak la aku xpenah jenguk ko...aku xkuat la dod..dod, skang aku dh kawen tau..n alhamdulillah husband aku sgt2 bertanggungjawab..hehe..aku bahagia sgt2 dod..aku xtau ape die buat belakang aku tp yg aku tau dpn aku die baik sgt dod..sayang aku, manjakan aku..ikut je kehendak aku selagi boleh..jaga hati aku..bersabar ngan aku..mesti ko happy kan sbb ALLAH dh ketemukan aku dgn seorang yg sgt3 baik di mata aku"..

"Walaupun aku xpenah ziarah kubur ko dod, tp ko ttp dlm ingatan aku smp bile2..byk bende aku nak cite ngan ko dod..kisah suka duka aku..jgn risau husband aku xkuat jeles..ngeeeee..tppppppp, baru aku teringat yg ko dh xde kat sisi aku utk aku cerita semua nie.."

"Semoga roh ko tenang disana wahai sahabat..hanya Al-Fatihah saje yg boleh aku sedekahkan utk ko dod"..;((((((

Always miss u .. even u're already gone but i will never forget u..never ever!!!..;(((((((

16 comments:

  1. takziah.. al-fatihah utk kwn awk.. smoga dia tenang di sana..

    ReplyDelete
  2. sue ada baca..sabar ye...sedekahkan al fatihah

    ReplyDelete
  3. Sabar byk2 falsya...sedekahkan al fatihah ye..
    Moga roh arwah dod tenang kat sana...

    ReplyDelete
  4. Al fatihah buat kawan pashah..semoag dia tenang dan aman di sana.pasti dia gembira kalau dia tahu kawan dia juga bahagia disamping insan tersayang..kita sama2 perbanyakkan sedekah untuk dia di sana..

    ReplyDelete
  5. Sabar la falsya..

    kite kene redha,semua tu sudah tertulis..
    sedekahkan Al-Fatihah banyak2..
    smoga tenteram arwah dod di sana..

    ReplyDelete
  6. Al Fatihah tuk kawan Falsya...kawan yg baik mmg kita ingati hingga ke akhir hayat kitakn?

    ReplyDelete
  7. salam takziah. semoga arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman. bila rindu sedekahkan al-fatihah :)

    ReplyDelete
  8. alfatihah...kata orang, kalu rindu kat seseorang, kita sedekahkan alfatihah kat dia...moga roh arwah tenang di sana...

    tetiba teringat kat arwah ayah...

    ReplyDelete
  9. falsya..sabar ye..sedih pulak akak baca n3 ni...sedekahkan Al Fatihah buat arwah..

    ReplyDelete
  10. al-fatihah..tetiba rasa sebak pulak bca kisah fasya n bff.. kita bru je khilangan sepupu..mmg sgguh pgi tk diduga..terkesan dihati..

    ReplyDelete
  11. sabar ye falsya... banyak2 sedekah al fatihah...

    ReplyDelete
  12. biarlah dia tenang di sana.. sedekahkan al-Fatihah juga bacakan yassin kepdanya kalau rindu...

    ReplyDelete
  13. kadang2 mmg kita rindu pada yg tiada.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...