Wednesday, June 12, 2013

:: BlackBall ::

Boleh x kalau arinie kite xnk taip byk2..lately nie byk gile keje..sbb byk comp skang tgh nak close acc..sooorrryyyyy sgt3 sbb xdpt balas jejak n bls2 comment u'olls..bkn sombong n bkn xnk...masa tuh yg xde..xleh nak ckp bz mcm mana..n tq sgt3 sbb mcm mana pun sudi jugak dtg sini..


sedapnyeeee..tunggu mok mok balik baru leh ajak gie makan kat sini..sedap u'olls dessert nie..dessert nie namanye blackball..kalau makan time cuaca panas mmg sooothhhiinnggggg je rase tekak..nama kedai Blackball..tmpt kedai nie kat Uptown Damansara..ikhwan ngan jaja la yg bwk kite gie sini..kan dh terjebak skali dh..adehhhh..

16 comments:

  1. alohaiiiiiiiiiiii

    sedapp nyee dikkk

    kat sini x tahu lahh mana nak cari huhuh

    ReplyDelete
  2. Mcm laicikang tp versi takde kuah ke ni? Hihi

    ReplyDelete
  3. tengah tenung ... mmg x pernah makan sy huhuhuhu ...

    ReplyDelete
  4. dah boleh bayangkan black balls nie masuk tekak ai eheheee

    ReplyDelete
  5. mati - mati aku ingatkan caviar
    ahahahaahaaa

    ReplyDelete
  6. Kalau tempat kakak ada macam ini kakak pun nak juga..

    ReplyDelete
  7. Uimakkkk!!
    Mabeles tu..
    Hi3!!
    X per babe..
    Aku paham..
    Aku pun ni ler baru bleh nak BW..
    Berbulan2 mood kelaut..
    Ni baru ler dia nak naik ke pantai skit2.. ;D
    Weihhh!!
    X sabo nak tgk MokMok Jr @ Gugurl Jr.. :D

    ReplyDelete
  8. tak pnh try ni...mst sedap...=)

    ReplyDelete
  9. selalu gak dengar namanyertu.. tak penah cubaler...
    sya selalu gak gi uptown damansarani yerk..

    ReplyDelete
  10. erm....nak jagung tu jer .yg petak tu ape ? yam ke? sedap yerk.... kalau cepul tak de la dapek makan ni ha..pasal dia tak suka menda2 ginih ...huhuhu

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Kt tmpt ya ad gak...tp xde tande halal lg...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...