Tuesday, June 25, 2013

:: Super Duper Busy ::

Arghhhhhhhh!!!!!!.....byknyeeeee kejeeeee!!..bile nak abis peak time niehhhh!!!...sakit2 dh segala bdn semua...pinggang, tgn, perut, ehhh semua lah sakit...stressssssnyeeee!!!!..

Tp kan xleh ckp stress kat mok mok nnt die nak bg tiak die suruh kite cium..wakakkakakakaa...bengong tau itu org...ahahahha..sbb kan ado kuau statement yg isteri kalau stress cium tiak suami terus ilang stress...setiap masa tau suruh kite cium tiak die...dlm kete ke, time kite kat sebelah ke, time nak tido ke, mesti tetibe angkat tangan die smbl tanye, "stress kan..meh cium tiak i meh"...ahahahahahhaha..adehhhhh, tetibe tingat bende2 gini ilang stress terus..

Okayh la nak smbg wat keje yg bertimbun mcm gunung nieeee...sobssss..sorry ye kawan2...saya tidak berkesempatan nak balas segala2 comment n jenguk blog u'olls...mintak maaf sgt2...tq jugak la yg mana dtg jenguk blog kite nie...brape bln nie mmg bz sgt3 bz..

4 comments:

  1. klo cium bukan takat steress...pensan sudah...kaaaakakakakakka

    ReplyDelete
  2. jgn stress2 mommy to be...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...