Monday, June 10, 2013

:: Owh My Feveret ::

Untungnye lahai jadi org pregnant..sebut je ape nak mesti dpt..kuikuikui..sabtu lps laaaa punye cite..kite ade la tersebut kat mak kite, "adik tingin la nak makan manggis"..pastu mak ckp nape xbg awal2..pagi2 sabtu tuh mak ngan abah gie pasar tani..byk manggis..kalau bgtau awal2 dh beli dh..

Xpe laaa..kebetulan malam sabtu kat area umah kite ade pasar mlm..boleh beli kat situ je..sekali bile kuau ngan mok mok langsung3 lupe..mlm sabtu tuh time kiteorg kat Mid Valley, mak kol tanye dh beli ke blum manggis..bile kate blum sekali mak kata mak belikan la kan...

Balik je dr Mid terus gie umah mak amek manggissss..balik je, mandi2, terus hadap manggis..semua tuh kite abiskan sorang je..owwwhhhh sgt heaven..offer kat mok mok tp die xnk..bgssss..selamat manggis i..wakakakaka...

manggis mmg feveret kite..kalau makan seguni pun tadahal..boleh je hadap sorang seguni tuh...nnt nak beli lagi laaaaaa...dh kemaruk manggis dh kite skang nie..hehehehe..

15 comments:

  1. samalah kegemaran jugak.... tp x blh sekali hadap.. mengah...

    ReplyDelete
  2. nory pon suka manggis, tapi malas nk kupas, so yg jadi mgsa, hubby lar tolong kupaskan...heheheh

    ReplyDelete
  3. wahhhh best nyeeee... lama x makan mangis

    ReplyDelete
  4. alorhh sedap nyee
    dah lama juga x makan manggis nie
    dik jgn mkn banyak sgt yee
    angin nie ;)

    ReplyDelete
  5. combi kurang mkn buah neh :D

    ReplyDelete
  6. lama nye xmakan..musim manggis eh skrg? hee

    ReplyDelete
  7. sedapnya...

    (pening kalau pakai google crome..jue tak boleh komen falsya punye blog..tak tahu nape)

    ReplyDelete
  8. oh my kesukaan jugak....sedap manis manis jer rasa....=)

    ReplyDelete
  9. untung sgtkan klu peknen...hehe...sebut jer nk mkn tup2 ada org tu pegi cari...haha..

    lama tul x mkn buah manggis...:)

    ReplyDelete
  10. amboi... makan sorang je yer... :)

    ReplyDelete
  11. feberet akak juga....kalau kena yg manis..perghh....

    ReplyDelete
  12. dah lama tak makan manggis nie...dulu pregnant hadif teringin nak makan manggis terus beli 2 kilo...kita sorang jer hadap 2 kilo tue....puas hati

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...