Thursday, June 13, 2013

:: Electrolux Warehouse Sale ::

Ini cerita weekend lps...dh nak masuk weekend baru la terhegeh2 nak up story..haiihhhh..nak buek camno...bz bz bz bz bz bz bz..nie pun curik2 update je..last weekend kite n mok mok mmg dh aware yg kat Stadium Malawati Shah Alam ade home depo..ehhh, ye ke home depo..lebih kurang gitu laaaa..psl umah2 punye hal la..sekali kak rina wassup kate Electrolux ade wat warehouse sale..bile dh bgtau mok mok, apalagi, mmg terus plan ke sana la kan..

Sbb mcm alang2 dh nak ke Shah Alam so singgah la kejap kat Electrolux warehouse sale tuh..tp gerak pun dh lambat dlm kul 2lebih gitu..smp sana dh nak tutup dh...pastu byk brg dh sold out..washing machine la dryer la, aircond la, hood hob oven la, water heater, semuaaaaa boliau..vacuum pun sama..semua dh sold out..uwaaaaa, adoiiiii..rugi3..xpe la xde rezeki..

So kat sana bile dh nak tutup lagi la dieorg ade wat special offer..hurmmmmm, xkan nak balik ngan tangan kosong kan..pegi sana jauh kut kat Glenmarie..sebenarnye satu bangunan ngan opis lama kite..bolehhhhhhhh..siap terserempak ngan akak opis lama lagi tgh shopping..hehehehe..

Hasil rembatan..
toaster + kettle = RM130
blender + free iron =RM280

Jadik la dr gie sana semata2 cuci mata xde beli ape..at least xde la frust sgt..

9 comments:

  1. Kalau dah niat nak cari barang dah alang-alang sampai membeli jualah kan...

    ReplyDelete
  2. wah ada warehouse... sll murah2 klau ada sale mcm ni.....jamu mata pun best...=)

    ReplyDelete
  3. lorr falsya pi nak tutup dah ke..hehe mujur la sempat yer..akak berkenan gak ngan blender tu tp cepol ckp nak buat apa byk? tu yg kenen beli vacumm ..hehe masa akak beli tu vacum byk lagik ...hohoho..taun dpn nak gi lagik ...

    ReplyDelete
  4. tu diaa
    sekali 4 dpt ! ;)
    murah2 dik

    ReplyDelete
  5. Waaa
    Ni utk umah baru la ni nnt :)
    Bestnye!

    ReplyDelete
  6. dh start shopping brg umah ek. bli ckit2 x terasa sgt kan.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...