Wednesday, June 26, 2013

:: Milo ::

Morning u'ollssss...alhamdulillah arinie ujan kat byk tmpt..syukurrrrr..kurang skit jerebuuuu..bgn pagi sakit2 bdn..hasil dr keje yg byk semlm dn jugak hari2 sebelumnyeeeeee..rase mcm nak cuti ke mc ke tp tuh laaaaa..keje bertimbun2..terpaksa la gagahkan jugak..perut pun dh keras2 dh..baby pun letih jugak ke?...sorry baby..mummy keje..duk ontok2 dlm perut okayh..

Skang nie tgh relax2 sementara nak start keje yg byk xleh nak ckp byknyeeee..kite kan skang nie perasan satu bende sejak preggy nie...pagi2 bile gie beli breakfast kat cafe mesti nak kene beli milo aissss...mestiiii..wajibbbb..semlm try la jugak xbeli milo ais...tp xlehhhh laaaaa..terasa2 milo ais kat tekak..kebetulan pulak, abg kat dept kite nie nak turun beli breakfast..bile ditanye nak kirim ape2 mmg terus kirim milo ais without thinking la kan...adehhhhh..

Padahal before nie kite xpenah suke pun milo ais...boleh kire brape kali order milo ais kalau gie minum kat luar ke kat mamak ke..tp skang nie kalau xkene milo ais pagi2 rase xlengkap plak hari...ahahaha...

air yg mmg wajib beli pagi2..

Xpe laaaa..biar la ari2 nak milo ais..minum milo anda jadi sihat dan kuat..ahahahahhaa....mmg sgt sihat la kan jadinye kite skang nie...tp bile pikir2 okayh jugak takat nak milo ais je..jangan ngidam bende2 pelik sudah..jenguh kite ngan mok mok n mak n abah n sape2 je nak tunaikan..hehehehe..

Till we meet again...hugsssssss...

11 comments:

  1. Pg2 dah minum ais ye dear? hehee :)

    Ada sorang member ofis sama gak pg2 kena minum ais walhal dia tu selsema ngan batuk..

    ReplyDelete
  2. pagi2 sue kalo minum mino ais kalo stress jaa..kikikkiki

    ReplyDelete
  3. nasib baik milo ais senang jer dapat... klu x jenuh jugak nak gi cari..haha...

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhh sejuk !
    kekkek sesekali layan sedappp tu ;)

    ReplyDelete
  5. Naseb senang nak dpt kan? Hehe

    ReplyDelete
  6. perebet akak jugak ni milo...setiap pagi mesti pi tapaw dulu tapi nak yang mamak punya jer..lain2 tak kaw..huhu

    ReplyDelete
  7. Boleh tahan pulak kan minum ais pagi-pagi. Nasib baik senang dapat ok jugakan..

    ReplyDelete
  8. kayrul dulu pun macam tue gak masa pregnant hadif...sekali tak minum x sah

    ReplyDelete
  9. eh sama!

    me masa preggy Kira dulu mmg hari² milo ais hehehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...