Friday, July 26, 2013

:: Bz Tahap __________ ::

Alhamdulillah hujan rahmat skang nie kat opis kite..kalau time nie ade kat umah kan best..danggg!!!...berpijak di bumi nyata falsya...sedor diri KL keje arinie..arinie aaaai keje ye u'olls...tau la org Selangor cuti..okayh, aiii admit, aiiii envy Selangor workers..

Arinie kat opis bz tahap xleh nak ckp bz mcm mana..nie pun tgh relaxkan fizikal dan mental..lotih, sakit2 badan den nie haaa..baby mcm mengeras je dlm perut nie...sbb skang nie semua client pakat2 nak submit acc gie SSM..semua auditor pun semua pakat2 anto arinie utk submit kat kite..arrgghhhh!!!..stresssssss!!!!..

Tetibe time nie kite xsuke SSM..xsuke sgt2..padahal suami sendri keje SSM...kihkihkih...smp ke mok mok pun kite ckp kite xsuke SSM wat masa skang nie sbb wat kite bz yg bz gile3..kuikuikuikui..huwaaaaaa.....xlarat laaaaa..sumpah xlarat..sorry kayh baby..mummy workkkk..smp ke baby pun letih..letih ke..dr td duk kick tummy mummy..

Nak rest2 jap..jap lagi sambung keje..;(((((

4 comments:

  1. sabar jgn stress tau...nnt BB ikut..takmo..takmo..akmo...

    ReplyDelete
  2. bile mak yong lebtey abis sume dia x suke

    ReplyDelete
  3. Happy working :)
    Jangan stress2 tau :)
    Nanti baby pun ikut stress sama :)

    ReplyDelete
  4. jgn stress2 tau falsya...nti jangkit kat baby

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...