Friday, July 12, 2013

:: Kakiku Cramp ::

Bulan yg sgt3 bz kat opis..cepat la abis submission acc segala..dh xlarat dh nie..even mok mok pun kate mmg bln 7 nie akan bz sbb comp byk akan submit acc kat SSM..uwaaaaaa, xlarat dh..dh 2 3 bln dh bz gile tahap gaban kat opis nie..sbb tuh la kite dh jarang sgt2 nak singgah, reply comment or comment kat blog u'olls..;(((((..tq sgt2 utk sape2 yg ade menyinggah and drop comment kat sini..hug korang ketat2..;D

Dh lama rasenye xrase cramp kaki time tido nie..smp skang terasa sakit lagi betis nie haaa..jalan pun terhencut2..semlm tgh tido boleh terjaga kul 2pagi sbb tetibe kaki boleh cramp plakkkkkk..memula boleh tahan lagi tp makin menjadik2 plak bile dibiaukan..kejut mok mok kat sebelahhhh tpppppppppppp......

kite : sayang2, kaki i cramp..
mok mok : haaaaaa..*tidoooo*
kite : sayang2..kaki i cramp nie..
mok mok : hummmm..*tido*
kite : domokkkkkkk..kaki i cramp laaaa!!..
*smbl tgn duk kejut mok mok*
mok mok : *senyap xberbunyik dh..tp yg rase lagi nak marah
bile mok mok boleh amek tgn kite picit2 smbl tido*
kite : ishhh, kaki la bkn tgn..
mok mok : *letak balik tgn kite pastu tido*

Astaga, time tuh rase mcm nak himpap je mok mok ngan bdn ala2 rikishi (WWF) jr nie tau..ye laaaaa sbb mmg sakit gile sgt2 sakit kut..nak nangis rase..bile dh xtahan terus jerit2 smbl kejut mok mok kate kaki kite cramp..baru la mok mok bgn tlg luruskan kaki kite segala..bile dh okayh kaki terus smbg tido blk..

Bile tingat balik rase nak tergelak pun ade..bile cite balik ngan mok mok time sahur dh tergelak2 plak die..rupenye die xsedar pun kite kejut die yg awal2 tuh..yg betul2 die sedar time dh bgn tuh..itu pun sbb kite duk jerit2 sakit pastu gegar2 bdn die..aduhaiiiiii, kalau hari2 gini mau kene standby air sebaldi ke spray ke kat sebelah nie..kihkihkih..

9 comments:

  1. sebijik mcm cik poji kita...
    masa mengandung farisyah setiap mlm kaki cramp....
    bila cerita balik bantai gelak sakan..rupanya dia tak sedar....

    ReplyDelete
  2. Hahahaa...
    Sabo je la mokmok ni :)

    ReplyDelete
  3. hikhik sabo aje la.. org kata klu preggy bb boy mmg kerap cramp sbb bb boy lagi kuat tarik kalsium ibu...

    kita masa peknen dlu mmg asyik krem kali ni takde.. ke sbb amek bitamin kalsium shaklee tu yg x krem.. ntah la....

    ReplyDelete
  4. hihihi.. saboo jerlah, macam manalah agaknya gaya mok mok nnt kalau soh bancuh susu pulak ..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah sue belom lagi kaki cramp...

    ReplyDelete
  6. hahaha...klaka hubby falsya nih...

    ReplyDelete
  7. wakakkakakaka..

    cer pangil nama " abg aaron ' sure mok mok bngun punye.. wakakakk

    kaki cramp tu petanda kurg calsium ye mak yong.. sile minum susu bnyk2

    ReplyDelete
  8. Wife saya dulu pun selalu jugak cramp pertengahan time-time pregnant dulu. Selalunya time hari bekerja. Kalau hari cuti tu, bila banyak berehat, takda la kerap sangat cramp tu berlaku.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...