Wednesday, September 14, 2016

:: Kerangupan Yang Mengundang Kekejaman ::

Kite xtau nak explain mcm mana lg dh kekejaman dari kerangupan tuh..tp tuh la..sendri yg carik masalah kan..kene la hadap kekejaman tuh..;(

Walaupun kerangupan tuh sangat kejam, xtau kenapa kite mcm pasrah je..mcm merelakan diri utk merasa kekejaman tuh..mcm sanggup diperlakukan begitu..i bet, sesetengah org pasti akan undur diri dengan sendirinye dan tanpa dipaksa oleh mana pihak bile terasa diri tuh dh terseksa..am i right?..

The cruelty from the crunchiness, haih, i don't know why it doesn't affect me at all..mcm xjalan je rase..mmg kite ckp terus-terang yg kite xleh nak move on..why????..why i don't have the guts to move on????..why me???..why???..walaupun kekejaman tuh mmg kejam..;(

Sobsss..

Kekejaman seantero..
Nie haaaa die kekejaman seantero tuh..why paru goreng ranggup??..why are u doing this to me..why are u so cruel?..how dare u!..huwaaaaaaa..it's very hard for me to stop once i taste u, once i eat u, u know..

Wakakakkakakaka..gile drama..very the drama queen..propa xhenggat..

Tapi serious la..mmg paru goreng rangup nie kalau dh start mmg susah gile nak stop..kene force diri sendri utk stop..satu bekas tuh kite boleh sekali hadap je..sedap hokeyh..die punye rangup dh mcm makan keropok..terasa2 pedas die..which mmg kite suke..pedas tuh lg buat paru goreng rangup yg dh sedia sedap tuh lg sedap..

Kite makan gitu je u'olls..nak makan ngan nasik pun sedap..nak makan gitu je pun sedap..paru tuh sgt nipis..nipis mcm chips..
Peminat paru boleh la try..highly recommended..kalau nak try paru rangup goreng nie, and kalau nak order, gie la usha IG @krupkrup_paru..

Dah lama dah nak try sebenarnye..nak mintak tolong hasben kite order kan..tp tuh la, dari hari ke hari xterckp..sudahnye terus lupe..smp la satu hari tuh, hasben kite ckp, "i ade order paru goreng rangup..isteri i kan suke paru..u kan domok aiiii"..urghhh, kenapa la kene ade domok dekat ujung2 ayat tuh..

Terus kite mcm, 

Isteri, "ehhh, u can read my mind la bebeh..i dh lama dh nak suruh u order paru tuh..tp i lupe"..

Somi, "mesti la..u kan cinta hati aiii..mesti la i can read u"..

Lepas tuh die gelak miang...terus kompius kat situ xtau nak feeling sweet2 atau nak gelak..

Skang nie kite mintak hasben kite order lagi paru goreng rangup nie..kali nie order 3 bekas..muahahahaha..

Nah lagi sekali nama IG tuh,
@krupkrup_paru
@krupkrup_paru
@krupkrup_paru

Owh haaaaaa..kite tidak dibayar utk review ini..keluarkan duit sendri utk bayar paru..bukan duit kite la tapi..wakakakaka..sbb sedapkan, so kite share la ngan u'olls..hehehe..

6 comments:

  1. Singgah sambil tinggalkan jejak.. :)
    wow!kalau ikut cerita akk...memang terasa la keringin nak beli..

    ReplyDelete
  2. kita menci awak..kbai! kekekeke..sampai kesini kejam nyerrrrr!!

    ReplyDelete
  3. ingatkan kudapan apa td...paru goreng ye....krupkrup hehe

    ReplyDelete
  4. suka makan paru sambal...yang ni rangup camna ek rasanya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...