Monday, September 19, 2016

:: Message Gurauan Yang Simple & Padat, Tapiiiii ::

Tapppiiiiiiii, mengundang..*sigh*

Hasben aiii tuh laaaaa..saje nak test ke ape nie..
hamboiii hamboiii hamboiiii..message cenggini mmg suke la nyeah..laju je nak forward..

Berkorban katenye..sebelum i berkorban, i korbankan u dulu..ade 4 keranda kat situ, i dh tempah siap2 dh..satu utk u, 3 lagi tuh utk wanita2 yg dah melengkapkan quota 4 u tuh..dieorg boleh pilih nak yg mana and sape yg nak masuk dlm keranda dulu..muahahahahaha..

Jangan mcm2 ye hasben..pastu ade la lagi sambungannye tp xleh la nak cite kat sini..kang terbuntang mata u'olls baca kang..haks..

Wakakakakakakaka..gurau2 di pagi senin nie je la u'olls..kite tgh bizi..nak beria sgt wat entry mcm xsempat..so mana yg ade je..hehehe..

11 comments:

  1. hahahaha...
    lawak²...berkorban...bagus sgt isteri yg sanggup berkorban untuk 3 lagi madu diaaa... :P

    ReplyDelete
  2. haha mmg nk kena korban tu...siap ada 4 keranda hehe

    ReplyDelete
  3. salam ziarah... mesej yg ada pro and kontra

    ReplyDelete
  4. Whatsapp ini berlegar meriah masa raya haji hari tu Falsya
    Kakak senyum sinis ajelah sebab dah tua ni apa lagi kalau nak kongsi pun kongsilah..
    Semua pun pinjaman semata-mata.

    Masa muda dulu memanglah macam Falsya boleh buntang mata hihi...

    ReplyDelete
  5. itulah lelaki kalau dapat memang itulah cita-cita diorang

    ReplyDelete
  6. ni pun mesej kesukaan hubs akk jugak ni falsya...hahahahaha
    tap

    ReplyDelete
  7. hahaha.. hubby teman x berani nak forward mesej ni.. kih3.. dia tau binik dia kuat sentap.. kah3

    ReplyDelete
  8. padu jugak gurauan dia ni.. huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...