Thursday, September 8, 2016

:: Mommy Yang Hover Lebey ::

Bile jadik mak2 nie mmg semua bende pasal baby boleh jadik excited sgt..nak beli mcm2..asal nmpk comel asal nmpk kelerful, mesti nak beli..anak relax jeeee..mommy yg lebey..hehee..

Sebab tuh kite xleh gie Manjaku kat area umah kite nie..or mana2 baby center la senang cite..kang ade yg tergedik2 mata tuh duk *winkwinkwink" kat laki sbb nak beli barang yg kite nak beli..hikhikhik..

And sebab tuh jugak la kite xsuke ade byk cash in hand..mmg selalu ngam2 duit makan lunch kat ofis ngan duit parking selama 5hari..sbb kalau kite ade extra money, kang tah pahape yg kite beli..

Baru nie gie manjaku nak beli snack utk dobot..sekali tah kenapa kaki kite terpesong kat tmpt yg merbahaya..urghhhhhhh!!!!..

Kite terjebak beli,
Nie haaaaa..food feeder..ngadakan..ikutkan xyah beli pun xpe..dh la kemain mahal..47hengget ko..weiii, ko mmg xreti nak amek yg murah sikit dari tuh nyeah sya..huuuuuuhh!..

Kite amek yg brand tuh sbb nmpk mcm steady sikit pastu mcm comellll jer..durghhhhh!!!!...what kind of reason is that!!!..

Xpe la..dh beli dh pun..kihkihkih..
Nape comel sgt nieh..ngeeeee..
Masukkan je la ape food yg boleh masuk dlm tuh..but of course, kene la make sure yg food tuh sesuai utk anak korang..letak la apple ke, orange ke, strawberry ke, pisang ke, puree ker..

Kite sorang je ke mak2 yg pangai gini?..korang, ade yg sama jugak?..hehehe..

*eeeeeeeyyyyy, xsabarnye nak tunggu next week..bercuti2 dgn kesayangannnnssssssss*

6 comments:

  1. Salam pagi...
    datang pagi tinggalkan jejak..
    Allah...asal lah comey sgt nie....
    kalau nieyl ada baby pun,nieyl suka beli benda² mcnie..

    ReplyDelete
  2. mahalnya falsya...saya belikan alif dulu rm10 je..tapi pakai kejap je..sebab di nak gigit real...cepat ada gigi alif tu

    ReplyDelete
  3. tak pernah beli benda gini..suap sendiri je..hehhe

    ReplyDelete
  4. hehehee..sama dengan jekkkk..kekekkee...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...