Tuesday, January 17, 2017

:: Anak Dara Manja ::

Anak dara aiii ler yg manja tu..heheh..skang nie manja sgt qisya..kalau dulu die xberapa nak heran sgt dgn adik die..lately nie la..kalau adik die dtg dekat kite, qisya pun akan datang jugak..kalau kite riba adik die, qisya pun akan mintak untuk diriba..sama la jugak kalau kite gurau2, cium2, peluk2 adik die..tetibe nnt, "ticha ticha"..nak jugak kite buat bende yg sama kite buat kat adik die ke die..

Irsyad kalau hulur bg kite barang, kite akan ckp, "thank u baby"..dan2 qisya pun akan hulur barang kt kite jugak..and bile kite ckp "thank u baby" dekat die, senyum meleret je die..pernah sekali irsyad hulur kite barang, kebetulan pulak time tuh kat tangan qisya xde ape2..so bile die nmpk je irsyad hulur kite barang, kelam-kabut die mencari barang nak hulur kat kite jugak..dh mcm wiper kepala die..kiri kanan duk mrncarik barang..kiut giler!..hehee..

Malam mcm biasa la qisya dari dulu lagi kalau nak tido kene berpeluk dengan kite..bile die dh lena, baru kite angkat die tido kat sebelah daddy..tp nnt bile die terjaga, tau2 je die kat sebelah kite dh..menyelit tengah2 antara kite ngan irsyad..kadang kite xsedar pun bile masa qisya datang..kite tido mmg mostly akan mengereng..then bile kite nak kalih balik badan dh xboleh..stucked..rupenye 2 beradik tuh elok baik punye duk menyendal badan kite..sebab tuh ler xleh kalih badan..ngeeee..

Cantum ler katil sebesar mana pun..4-5 katil sambung pun 2beradik tuh tetap la akan mengendeng dekat kite..dan kite tetap la akan tido hujung2 katil yg hanya boleh sekali golek je..2 kali golek kompom jatuh katil..hahahaha..yg huntungnye kat situ hasben kite la..
 
Haloh haloh terpenyek muke anak mommy..hahahaha..manja mommy nie dh nak pegi nursery next month..adehhh, cemana la gamaknye die nnt..tp kite xde risau mana sgt pun sbb qisya nie die reti bawak diri..pandai berkawan..silap2 nnt mommy yg nangis..hiksss..lepas nie daddy dh ade kawan dh pegi work..☺️

9 comments:

  1. Kakak teringat yg masa atok (ayah Falsya) bawa dia tengok sepupu dia dulu
    Qisya boleh berkawan tak kisah - senang macam tu.

    ReplyDelete
  2. sweet gtu qisya ngan telekung hello kitty lg

    ReplyDelete
  3. ehee.. lama x jengah bloq Sya..
    rindu pd qisya dan dobot...hehee

    ReplyDelete
  4. comelnya qisya pakai telekung..
    lepas ni makin ramaila kawan qisya

    ReplyDelete
  5. ala...kakak qisya ni comel laaaa...

    ReplyDelete
  6. Qisya nak perhatian jugak mama... hehehe... Comel telekung hello kitty tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...