Thursday, January 19, 2017

:: Jumpa Blogger Femes ::

Hehehehe..ade satu hari tuh kite gie kl sentral jumpa akak blogger sorang nie..selalu asyik komen2 kat blog la, fb la, ig la, wassap group la, tp xpenah bertemu pun..huahuahua..

Kite jumpa sape?..
 
Haaaa, yg belakang tuh..kenal x kenal x?..mesti ramai yg kenal kan..nama blog Suria Amanda..ngeeee..*haihhhh, tembam nau pipi kite..xde makne pipi nak kurus seiring dengan badan yg sudah mengurus*

Tapi xleh jumpa lama2 nak berborak2 lama2 pun..kak SA ade meeting nnt..plus, hasben kite tgh tunggu dlm kete..next time set satu date gie minum ngan geng2 mental kite okayh kak SA..heheh..

Elok je masuk kete, hasben kite ckp, die terserempak ngan ramai dak2 ofis die..kuang3..dh tuh, time lunch hour..kene plak jumpa kak SA kat tmpt laluan dak2 ofis die lalu pergi/balik lunch..maunye xterserempak..lagipun ofis hasben mmg betul2 belakang ofis kak SA..ehhh, hasben aiii time tuh cuti tau..bukan ponteng bukan mengulau..hikhikhik..

Siap hasben kite ckp, "dak2 ofis i nampak u dulu..baru nampak i"..sebab kawan2 die yg lalu tuh perasan kite.."ehh, tuh mcm bini iwan kan"..wakakaka..kite jalan mmg jenis xpandang orang..so xnmpk kelibat mereka2..hiks..

10 comments:

  1. Oooii.. untung nya dia dapat jumpa SA.

    ReplyDelete
  2. hi, saya singgah sini follow awak :)

    ReplyDelete
  3. wah..jumpa kak suria..mana leh tak kenal..

    ReplyDelete
  4. wahhh.. best dpat laga pipi masing2 kan..hehe

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. hihihi...untung la dpt jumpa...
    bila nak jumpa nieyl plak...hihihi..

    ReplyDelete
  7. Cantiknyaaa dua dua 😊 Kak SA dah pernah jumpa, kak Falsya bila lagi? Hahahah! 😂

    ReplyDelete
  8. Jeles ai tau.. takpe.. ada rezeki panjang umur kita jumpa.. ;)

    ReplyDelete
  9. Bilalah kita nak jumpa kan ☺☺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...