Wednesday, January 11, 2017

:: Eldest & Youngest Sister ::

Erkkkkk..sister with sister ker???..hahaahahaa.
 
Haihhhh..mmg menurun dari daddy betul tau..💆🏼..susah nak amek gambar semenggah..🤦‍♀️..when it comes to my family, jgn berharap la nak dpt tgk gambar yg elok..baik daddy, baik qisya..harap2 irsyad pun xjoin group daddy dgn kakak qisya..🙇‍♀️

Qisya skang nie, mcm2 panggilan die panggil kite dengan hasben kite..kite nie lagi la bagai2..makteh la, kakak la, adik la (die ikut panggilan yg kite bahasakan diri kite dgn parents kite), elsa la..yg elsa tuh sebab tgk frozen..die kalau tgk frozen mmg betul2 menghayati.."elsaaaaaaaaaa..noooooooooo..don't goooooooo..ohhhh nooooo..elsa!", "elsaaaaaaa, alamak..canner nie", "elsa, are u oteh (okayh)? (Cakap sambil pegang muke kite..boleh?..🙄)..kalau tgk frozen mmg kite terhibur la dengan qisya..siap dgn nada2 mengeluh la, terperanjat la, ehhh, bagai2 expression la..dengan tangan2 sekali belanja...hhehee..

Tapi panggilan lain utk daddy la paling kesian.."omokkkkk, ooo omokkkk, akan (makan)"..wakakakakakaka..

7 comments:

  1. aduhaiiii...
    bukan main nya qisya...banyak akal awak skrg nie ya...
    be good girl okay dear...muaah!

    ReplyDelete
  2. aloo..kecik2 da cantik hehhe..
    cik itah follow sini dan klik2 nuffnang :)

    ReplyDelete
  3. Dah makin besar makin bijak dan keletahlah
    Pandai dah nak usik mummy/daddy lagi:)

    ReplyDelete
  4. ee...mata dia bersinar mcm naughty ni..

    ReplyDelete
  5. Hahahaha part elsa... then pegang muka "kakak" dia tu kelakar... mesti comei sangat.. heheheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...