Tuesday, January 3, 2017

:: First ::

First entry 2017..hehehe..

Hi u'olls..it's not too late kan for me to wish all of u happy new year..happy new year my lovelies!..

Dulu2 kan zaman before kawen, setiap kali tuh mmg akan keluar kengkonon gie celebrate New Year's Eve la..bukan celebrate sgt pun..saje je nak menyemak2 sekali..hahaha..

Skang nie dh kawen, mmg sah2 la zaman tuh dh berlalu..dh bertahun2 dh pun berlalunya..plus, kite pun dh xheran dh..malas nak kuar lagi ade..faktor umur gamaknye kut..or maybe masa sebelum kawen dh habis enjoy dh..ehh, mcm xsesuai je ayat enjoy tuh..kang ade org misinterpret nnt dgn ayat enjoy tuh..xleh pikir ayat lain la..biarkan la je nyeah..ngeeee..

New year's eve that day kiteorg duk umah bersantai2 jer..teman hasben kite tgk bola..best kan (sebenarnye xde choice pun sbb xleh nak tukau channel)..
 
Layankan yolah..

Like i mentioned in my previous entry..kite xde azam tahun baru..redah jer!..

Tapi ade 1 bende yg dari tahun lepas xsettle2 lagi..
 
Nie haaaaa, melipat baju yg dh 2-3 bulan tersadai..

Baju je dapat settled u'olls weekend lepas..adehhhh..itupun sebab si dobot beri kerjasama..kalau x, mau tambah lagi sebulan gamaknye..nasib baik la byk yg bergantung dari yg kene lipat..kalau x mau 6 bakul..hahahaha..

Kayh la korang..ade hal nie jap..till then..

2 comments:

  1. Selamat tahun baru kak. Moga tahun ni lebih baik dari sebelumnya. Sabar je lah nak kena melipat kain tu kan. Nani ni pun spesis tak suka jugak melipat kain. Kalau boleh lepas angkat tu terus nak sumbat masuk almari. Hahahhaha!

    ReplyDelete
  2. happy new year jugak falsya..

    samalah..xde azam..redahhh je..hehe...

    huhu..tinggi mgunung tu..sama lah dgn lya..3 bakul tuhh bawak ke thn baru..hahah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...