Monday, February 20, 2017

:: #Myonlyanakbujang, 1YearOld Dy ::

Sekejapan je dobot dh setahun..rase mcm die baby2 lagi..huwaaaa..

18 Feb 2017, genap umur dobot 1 tahun..

Skang nie mcm2 peel die..mcm2 progress die..dobot nie quite cepat jugak la in terms of everything kalau compared ngan qisya..laki gamaknye kut..

Mengereng cepat, mengensot cepat, merangkak cepat and now dobot dh boleh berjalan dh..die start berjalan masa die umur 11bulan..gigi dh ade 7 batang..ehh, ape pulak 7 batang..9 batang la..tp yg lagi 2 tuh tumbuh dekat tmpt yg x sepatutnye...huwaaaaaaaa...seram mommy....ahamdulillah..kite xkisah la cepat ke lambat ke, janji anak bujang mommy sihat..
 
Nie haaaaa budak yg dh setahun tuh..hehe..
 
Birthday present for birthday boy..hehe..
 
Die yg tunjuk2 nk yg ini okayh..daddy bg toy lain die xnk..die tepis2nya sambil tangan die buat sign, "no no".."huuhh huuh" sambil jari tunjuk bende alah nie..haiyooooo..awak nie umur berapa nieeeeee..dh pandai pilih2 toy nie..

Nanti la kite bebelkan pasal dobot nie..byk bende nak diceritakan..nnt la nyeah..kite mcm blur la arinie..

Neway, happy birthday dobot mommy..be a good son to mommy and daddy and a caring brother to your sister aight..semoga menjadi anak yg soleh, anak yg mendengar kata, anak yg cerdik..semoga sihat2 selalu and semoga dobot mommy diberkati dan sentiasa berada di dalam "payung" lindungan Allah..amin

8 comments:

  1. Happy birthday iryad, kejap rasa dh setahun kn.. Mcm beso benor dh naik scooter tu

    ReplyDelete
  2. kemain dak dobot dapt play toys, gelak nampk gigi rabbit dia tu..hahah, comel sgt

    ReplyDelete
  3. dah setahun? selamat hari ulang tahun!

    ReplyDelete
  4. iskk iskk...ye ke my only ni...kang kuar lagi boboi sorang...ihikss

    ReplyDelete
  5. happy birthday dobot..semoga membesar sbg anak yg baik dan patuh pd ibu bapa dan soleh..amiin

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday irsyad....
    semoga menjadi anak yang soleh didunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  7. Happy birthday iryad..
    semoga jadi anak yang soleh dunia dan akhirat ya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...