Thursday, February 2, 2017

:: Setelah Sekian Hari ::

Xupdate ape2, now baru ade mood nak update..

Lately nie, byk bende jadik yg membuatkan mood merundum..now i'm okayh dy..better than yesterday..;|

Those yg followed kite kat FB or IG, tau la ape yg jadik for the past few days..mmg smp skang nie kite sebak, sedih dan masih xboleh accept the fact that i had "hurt" someone i love the most..;(

Banyak bende nak cite nie..tapi satu2 la nyeah...kite cite pasal hari nie la..sebab sekang nie kite tgh duk pikir pasal bende nie skang...

Hari nie first day qisya pegi nursery..pagi tadi antar die..tetibe kite lak mcm sebak..muahahhaa..adehh..cengeng nau..

Alhamdulillah masa hantar qisya kat nursery, die xnangis xmeraung...cumenye sesekali die berjalan pergi kat pintu sebab kite ade kat pintu..sedihhhhh betul kite tgk...mcm kesian pulak..sebab tgk die berjalan kehulu-kehilir sambil jari2 tangan kiri menguit2 jari2 tangan kanan..die mcm blur..huwaaaa..sedihhhh..

Baru2 lagi kan..nak adapt ngan suasana la ngan kawan2 baru la..haihh, mcm mana la qisya skang nie?...xsabar nak tunggu petang kang nak amek die..sobssssss..
be safe sayang..

See u soon..

5 comments:

  1. faham sangat gan perasaan tu.
    sabar ya.. in sha Allah semua kan ok

    ReplyDelete
  2. Takpa, lama lama nanti dia biasa lah dengan persekitaran baru. Maknya haruslah tabah

    ReplyDelete
  3. Semoga falsya tabah dengan dugaan yang melanda..

    ReplyDelete
  4. Memang sedih bila 1st time hantar anak kat nursery. Nanti ramai lah kawan tu.

    ReplyDelete
  5. Sabarnya kak...yg pasal arsyad tu,lepas nie InsyaÁllah..setiap yg terjadi pasti ade hikmahnya...try sapu herbal blend...

    Wah! bagus kakak qisya...semoga terus begitu ya.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...