Friday, February 3, 2017

:: Young Living ::

Yes, am still young..young at heart..muahahaha..

But kite xnk cite pasal muka kite yg langsung xmelambangkan usia kite..itu ramai yg tau dh kite nmpk muda dari umur kite..ehhh, hahahaha..bluwekkkk!!!..dah dah la tuh sya..xyah la nak perasan sgt..ye ye tau..ramai yg menyampah setiap kali kite mentioned gitu..alahhh u fellas nie...don't la take it personally...chill aight!..

Kite nak cite pasal product young living..sebenarnye product nie kite dah lama dah tau..tp sebab time tuh xberapa nak kan, so kite amek kisah xkisah je..dengar hujung telinga, nampak hujung mata..sebab xberia nak, mmg gitu ler kekdahnye..one day tuh xingat la mana kite nampak pasal product young living nie..tah kenapa bile nampak tuh terasa mcm nak "mengorat"..dan2 semua bende nak tau pasal product tuh..each and every single thing semua nak tau..

And of course la semua itu baca review/feedback dari pokcik google..and yg buat kite lagi nak beli essential oil young living nie kan sebab semua bg good review/feedback..lagi la berkobar2 nak beli..sebab byk sgt kebaikan essential oil young living..

Dh siap mengendeng/menggoda hasben kite dh hokeyh..itu harus dan wajib!..wakakaka..ko nak bende tuh tp ko ngendeng laki ko kan..duit ko sendri ko sayang nak kuau, so ko "menumpang" duit laki ko kan..pffttttt!!..lahhh, lupe ker?..kan kite nie isteri yg menumpang suami..so kene la fully utilized kan ke-per-menumpang-an suami ittuh..tengs la dekat si badigol soot yg ckp kite gitu..buat kite betul2 merealisasikan permintaan die..muahahahaha..ehhh, ade yg terasa ker?..kihkihkih..do i look like i care?..dalam bahasa melayu, "ade aku kesah!"..

Kebetulan pulak, there was this one thing has happened (which i will story y'all later), lagi la buat kite lagi nak beli young living nie..kebetulan kawan kite ade jual so kite pun tanye2 la..ingat nak beli essential oil young living je, tapi terbeli diffuser plak sekali...ngeh3..
 
nie haaaaa dew drop diffuser young living..dpt free 5ml lavender + lemon essential..campurkan dedua essential oil tuh, pasang kat dlm bilik masa nak tido, mmg best..terasa2 mcm dlm spa..terasa2 mcm tgh buat facial..sooooo soothing and sooooo relaxing..

Dapat gaji nanti nak beli essential oil yg lain..nak kumpul duit beli everyday oil die..kene kumpul duit wehhhhh sebab bukan murahhhhhhhh...tp sebab nak punye pasal, and sebab semua essential oil young living nie elok, xpe la, kite sanggup..worth buying!..lagi satu, bukan takat utk kegunaan kite sendri je..tp more to nak apply essential oil tuh dekat anak2..tuh yg kite lagi sanggup tuh...ngeeeee..
 
sambil2 tuh saje je nak bg #myonlyanakbujang tido dengan tenang..dengan caption, 
"sleep tight my baby boy..mommy know that u're in pain..and it hurts me too"..
Ehhh, mcm dejavu je kan ayat tuh..mcm penah baca je rase..tp dimana ya?..hahaha..

So kalau sape2 yg mcm berminat nak beli or nak bertanye pasal product young living nie, can drop me an email..falsya6701@gmail.com..
#sayajualessentialoilyoungliving
#essentialoilyoungliving

Ewahh, poyo je ber-hashtag bagai..termeniagaplak dah..wakakakkaa..larikkkkk..

6 comments:

  1. pernh gk tgk psl benda alah ni...bole feel2 mcm kt spa la kn..jgn lena smp lupa bgn sbb sgt lena kn

    ReplyDelete
  2. Kakak belum pernah jumpa lagi ni Falsya
    Menarik juga tu..

    ReplyDelete
  3. kalau macam ni..tak bangun la gamaknya ye..

    good luck business..hihi

    ReplyDelete
  4. Owh. Pernah tengok. Ingatkan untuk diminum. Hahah.

    -Diari Mummy Muhaimin-

    ReplyDelete
  5. dh byk baca psl young living ni.. mmg ada angan2 jugak nak beli.. falsya jual x EO y blend.. utk fokus belajar??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...