Tuesday, February 28, 2017

:: Mahalnyaaaaaaaaaaa!!!! ::

Kite tgh survey2 earphone wireless utk phone kite..kenapa wireless???...sebab phone hakak xde lobang nak cucuk earphone dik non..sedeh!..beli handphone kemain mahal tp lobang nak cucuk earphone xde..advance katenye..chait!!..

Nak boleh tp kene beli la adaptor utk cucuk cable earphone..earphone mmg ade bg..but like i mentioned la, kene beli adaptor die..

Sekali ade kuau advert Airpods kat tv..Mac punye..or can be called as earphone wireless la..saje je la tgk harga dekat Mac store..sekaliiiiiiii, tanjat hakak dik!..mahal kemainnnnn..nak masuk dlm wishlist pun hakak xsanggup nak masukkan..

Nie haaa ghope Airpods tuh..cer la tgk harganya berapa..
 
Gilosss!!..
 
Nape mahal nau nieh?..ke sebab xde cable meleret2 terus jadik mahal..haishhh..

Tgk kat lazada pun xde yg murah..
 
Lagi mahal lagi ade lah...dh boleh beli henfon lg sebijik..ade yg jual RM1,349.00 tau..urut pala jap..baik hakak beli handbag..lagi baloi..

Haishhhh..xpe la..nnt kalau hasben hakak tersesat dekat lowyatt nnt, hakak pesan la earphone yg biasa2 punye..ape gile nak beli earphone smp gitu punye mahal..dh nak sama harga dengan iron steam hakak dh..tambah berapa ratus je dpt iron steam..tp tuh la, walaupun mahal, ade ramai yg beli sebenarnya..cume kite nie masih lagi waras boleh berpikir..

Pakai henfon kemain canggih..kemain advance..iphone7plus katenye..iphone7 xnk..nk terus iphone7plus..tp xde lobang cucuk earphone..wakakakaka..padan muka ko sya..boleh dijadikkan bahan tuh sebenarnye..pffttt!!!..

Haihhh..Apple Apple..so ridiculous!!..

6 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...