Thursday, February 23, 2017

:: A I R ::

Skang nie musim sakit kan u'olls..kite dh berapa hari dh batuk..mcm nak demam tapi xdemam..badan rase xsedap..pastu rase keneneng jer..keneneng???..u'olls tau x maksud keneneng tuh ape?..yg tau tuh bgs la xyah kite terangkan dh..yg xtau tuh sorry sgt sebab kite xleh pikir ayat ape yg sesuai utk nak relate kan dengan keneneng tuh..kepala asyik sakit je this few days..migrain rajin nau datang..smpkan telan 2bijik actifast pun dh xde effect..dh immune gamaknye..
 
Skang nie u'olls kene bykkan minum air okayh..cuaca xmenentu..kadang panas, kadang hujan..time cuaca panas, pasang ekon pun boleh rase bahang lagi..xdpt bayangkan kalau xde ekon, xtau anak2 kite mcm mana..mau masing2 mandi peluh..dh la mmg 2 beradik kuat peluh..tp alhamdulillah la kalau dieorg peluh yg smp merah2 muka sebab panas, xde kate nak merengek..cume si dobot tuh kalau xkene ngan mood die, mmg akan merengek la..hehehe..

Okayh la u'olls..take a very good care of yourself aight..don't get sick..drink lots lots lots lots of water kayh..kite nak baring kejap..ketidaklaratan melanda diri ini..bubuiiii..

6 comments:

  1. cuaca skarang dh mula panas..mmg kena byk minum air...mmg bahang la walau buka ekon..tp tgh mlm skit br sejuk

    ReplyDelete
  2. time sihat pun sepatutnya air kosong (read:air kosong) lebih 2 liter sehari. kalau tak sihat patut lebih lagi. baru boleh maintain sihat & kalau tak sihat, boleh cepat baik. 😊

    ReplyDelete
  3. akak ni jenis kurang minum air.. walhal air tu bagus untuk diminum.

    ReplyDelete
  4. Sekarang musim panas terik kak, memang kena banyak minum air kosong

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...sehari nieyl mesti minum 3 liter... :)

    ReplyDelete
  6. ala air masak tak sedap...canne niii..kekekekee..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...