Tuesday, February 14, 2017

:: i Love My Husband So Damn Much :: Steam Iron Philips ::

Godaanku akhirnya menjadik..wakakakkakaka..thank u sayang!!!..thank u coz belikan i iron steam philips..muahxxxx..

Actually, not that "goda" type of goda tau..i don't need to wear a sexy lingerie to seduce my husband just for the sake of iron steam..terms goda kite tuh mcm memujuk la..sbb kite selalu sgt mentioned ayat goda kan..mcm best sebenarnye mentioned ayat goda..ngeh3..and mesti ade yg terpikir punye la, that kind of "goda"..very yellow brain tau...ngeh3..alah korang, hasben sendri, mestilah tau mcm mana nak bg die cair..mcm korang la, xkan la xtau mcm mana cara nak cairkan hati hasben korang..ye dok?..

Sehari sebelum hasben kite belikan kite iron steam nie, biasalah sesi pujuk-memujuk, goda-menggoda berlaku..nada suara tuh kene jaga..ayat kene power babe..kene pandai main dengan jiwa suami berserta dengan selingan la..ape selingannye?..rahsia..hiks..

Hasben, "Okayh, nnt i pikir dulu..boleh consider ke xboleh consider"..
Wife, "okayh, pikir la..tp mcm mana pun esok kene jugak pegi amway..i nak carik lotion irsyad"

Nampakkkk takkkkk!!!!..hahahah..tuh maknenye ape tuh ayat kite tuh..maknenye ade maksud tersirat ler..nampak takkk nampak takkkk..suruh pikir tp at the same time ckp nak pegi amway..wakakakkaak..

Gaya mcm menggunakan anak kan..jahat sunggohmu wahai mommy..hehehe..ehh, sebelum ade yg percaya, kite xde gunakan anak pun..mmg kite nak gie amway beli lotion Allano utk irsyad..utk tangan die tuh..mmg dh ckp lama dh pun..
 
Lotion nie haaa..lotion nie bile picit dh mcm hair mousse tau..ngeeee..

Then bile kat dlm kedai amway, hasben kite duk tgk iron steam nie.."nak ker?"..alaaaa, tanye pulak..jgn la tanye.. aii malu la nak jawab..and rasenye u'olls pun dh boleh agak dh kan ape jawapan die..kahkahkah..

Dengan pelukan sisi dari isteri kepada suami, lentokan kepala isteri ke dada suami yg bidang, dengan nada suara semanja yg mungkin, bercakap tetibe berlewey2, dengan mata "wink wink wink", dengan tangan mengusap lembut perut suami, si isteri menjawab pertanyaan dengan soalan, "boleh ker?"..ngeeee..

Hasben, "amek la"..

Yeayyyyyy!!!...aiii is happy!!.am a happy monkey!!!..
Tadaaaaaaaa..owh hensem, yuuu are mine now..*gelak jahat*
 
Iron board nie dpt free..pakej..beli iron steam dpt iron board..bapak gabak..besau gile..
 
Side view..
 
The other side view..

Haruslah dh test u'olls..alaaa, u'olls nie mcm xtau lak sikap xpenyabar bini iwan nie..hehee..best gile okayh gosok baju pakai iron steam nie..serious best..xtau nak ckp mcm mana..senang pun senang..gosok one side je dh cukup..jimatkan masa lagi..tp agak stress gak la bile menggosok baju keje hasben kite masa memula tuh..bukan stress tuh dtg dari iron steam..dtg dari hasben kite..kite letak kat hall bawah so of course la hasben kite ade..tetibe, 

Hasben, "kenapa tuh, xdpt siaran tv ker?..siaran tv dh terputus ke tgh carik siaran?"

Haaaaaa, at first kite blur lg..siaran tv terputus?..sekaliiiiiii,

Isteri, "tah pape tah domok"..aiii is lembab sikit nak tangkap..hahahhahha..

Nak tau kenapa siaran terputus?..kan kite released-kan wap iron steam tuh..then tah mcm mana, berbunyik je all the way..mmg bunyi die sejibik mcm tv yg tengah hilang channel..tuh yg hasben aiii nganjeng aiii..pastu gelak2..pape tah..nasib sayang..hahahah..

Kene seru roh rajin supaya masuk dalam badan kite dengan kadar segera..kang hasben aiii jadik hulk kang..nak iron steam dh beli dh, xkan masih nak kene antau baju gie dobi utk menggosok..hihihi..ye korang, almost 4 years hasben kite antau baju keje die menggosok kat dobi..so it's about time dy..plus dobot pun skang nie mcm dh okayh dh sikit..dh xmcm dulu yg asal kite bangun je melalak..kadang angkat bontot sikit je pun nak capai remote tv, dh menjerit2 menangis dh..haih lah anak bujang mommy tuh..

Thank u daddy..mommy loves u even more..xoxo..

#earlybirthdaypresent
#happywifemakesahappyhome

"I plan nak belikan u handbag yg mahal2 la sikit..LV ke Longchamp ke Kate Spade ke, Coach ke, plus i dh survey2 dh pun..tp u mintak iron nie, so iron la"..

Alaaaaaaaa, hurmmmm, xpe la, xdpt handbag tahun nie, tahun depan kan ade lagi..muaahhahahaha..ehhh, poyo2 je status kat fb "i don't need an expensive handbags..don't need one coz am not really into handbags" konon..tp bile laki ko bgtau yg first2 die nak belikan ko handbag, dan2 lak ko getis2 nak handbag jugak kan pompuan..poyo giler!..

Mmg la im not really into handbags..tp dh terckp hasrat terus mcm ter-into handbags plak dh..wakakakakkakakakaka..larikkkk!!!..mampus kalau laki aku baca nie..ehhh x la sayang..i mmg xheran pun ngan handbag..betul xtipu..sebab handbag2 yg sedia ade nie pun xterpakai..asyik la duk galas backpack sbb nak isi barang2 anak2..mcm semak lak nak kene bawak 2 bag nie..

12 comments:

  1. Hahah. Akhirnyaa dapat jugak kan 😊

    ReplyDelete
  2. wahhh... best dpt hadiah iron dr cik esben... rajin lg lah fasya lepas ni ye...hehee

    ReplyDelete
  3. nasib baik aku g kerja pakai baju t.shirt kilang je..
    kalau jd cikgu, aku hantr baju kat rumah kau lah ek..

    ReplyDelete
  4. waaa bestnyabdapat iron philips ni. iron baju hari2 la pasni. haha

    ReplyDelete
  5. Kalau saya, saya suka mintak husband belikan barang kemas. Tak kisahlah emas or silver.

    -Diari Mommy Muhaimin-

    ReplyDelete
  6. Allano tu memang bagus dan kena ada kat rumah Falsya.

    Kakak pun teringin juga nak ada iron macam itulah hihi...

    ReplyDelete
  7. mmg puas ati kan..... dulu gosok baju bende paling menyampah...tapi sejak pakai iron ni gosok baju jadi hobi plak...yg penting kemeja hubby dulu pejam mata je gosok siap...takde dah anta dobi2 akakaakakakak

    ReplyDelete
  8. selamat meng"iron"...kalakr la mokmok ckp xdpt siaran tu hehe

    ReplyDelete
  9. Falsya untung sangat. Iron steam Philip tu idaman setiap wanita di samping designer handbags tau. Bertuah badan, lentok sikit dapat iron, kalau lentok banyak tentu dapat macam-macam.. hehehehe

    ReplyDelete
  10. Syoknyerrr..wishlist lya jgk iron ni tau.. Klo dh tnya nak x..ofcos la x menolak kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...