Monday, April 10, 2017

:: Healthy Lifestyle ::

Poyo2 jer...

Baru first time je pun buat overnight oat nie dan2 je terus healthy lifestyle...ngeeeeee..weekend lepas kite gie mencarik barang utk nak buat kengkonon healthy lifestyle nie la..

Sampai je umah dlm pukul 10.30malam gitu, kite start la buat..senang je sebenarnye..xde susah mana pun..rajin atau x je..
 2 bekas tuh sebab utk hasben i sekali..hehehe..
nie haaa rupe overnight oat kite...

Based setiap kali nak buat akan sama..cuma bahan2 dlm tuh ikut kite nak letak ape janji logic la..base utk overnight yogurt nie adalah, oat (kite letak rolled oat) + natural yogurt + honey + chia seeds + fresh milk..haaa dah itu je..

Sedap rupenye overnight oat nie...harap2 boleh kenyang smp ke malam..ehhh, hahahaha..

7 comments:

  1. SUE KALO MAKAN NI...KOMPOM AKAN MAKAN YG LAIN....HAHAHHA..DASAR PERUT TONG KAN...

    ReplyDelete
  2. wahhhh healhty sangat ni kakk...kipidap n dongibab..hehehee

    ReplyDelete
  3. wow!nieyl berangan je nak buat..
    tapi x terbuat-buat je...nampak menyelerakan...

    ReplyDelete
  4. kalau gini mmg healthy..and blh kurus ni falsya...hahaha

    ReplyDelete
  5. salam kak sha.. lama tak jalan2 kat blog kak sha.. sihat ke??

    nampak sedap.. tapi dulu2 tekak macam tak boleh terima oat. sekarang anak dah 3 boleh try la..

    ReplyDelete
  6. ntah kenapa akak sampai skrg takbleh telan oat! Akak nak kurus jugak macam awakkk..huraghh..jeles nih

    ReplyDelete
  7. Teringin nak buat. Tapi tak terbuat2 ☺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...