Friday, April 7, 2017

:: Kite Nak Jual Seterika Kite ::

Ehhh jap jap nak iklan jap..arinie ari jumaat so kite boleh pakai casual attire gie ofis..belek2 jeans dlm almari..tetibe terpegang jeans lama..saje je try sarung and xde menaruh harapan tinggi pun utk boleh sarung..sekaliiiiiiiii boleh sarung siap boleh katup tanpa ade masalah y'alls..longgar2 lagi..happy gile nak mati..wakakakakkakaa..now i can wore my old my jeans dy..yeayyyy!!!..am a happy monkey!!!..jeans size 25 y'alls..lagi sikit rasenye boleh try sarung jeans size 24 plak..weehuuuuu..happy happy joy joy!!!!..kihkihkih..

Okayh, kembali kepada kisah penjualan..hahaha..

Haip, bukan steam iron aiii yg baru beli tuh tau yg aiii nak jual..aii sayang okayh steam iron philips aiii tuh..haruslah sayang..itukan pemberian dari suami aiii yg terchentaaaa..wakakakakakaa..

Kite nak jual iron kite yg lain..still baru tau..masih dlm plastic lagi..reason nak jual sebab kat umah tuh ade byk iron..nak buat utk extra iron kut2 yg philips tuh rosak, mcm ade lagi yg lain..so itulah die sebab musabab kenapa kite nak let go iron kite nie..
Nie haaa iron yg kite nak jual..dalam RM135..saje je la nak iklankan dekat sini..kut2 la kan ade yg nak mencarik iron..
    
ye ye brand electrolux..
itu features die..kire seterika nie pun jenis steam iron gak la..
bukti yg iron nie masih lagi dlm plastic and cable pun masih berbelit lagi..
siap sekali dengan bekas air utk letak air dlm iron tuh..
bukti yg menunjukkan iron nie masih lagi "dara"..wakakakka..xde scratch..

So kalau la ade sape2 yg berminat, boleh la email kite dekat falsya6701@gmail.com..

2 comments:

  1. wakkkk kita pun pakai seterika niii..mudah jugak la guna! lai lai lai sapa nak beli barang baikkk nie!

    ReplyDelete
  2. dah kurus yek kaksha.. jeles jeles! huhu

    cantik iron.. eija guna hak free ja orang bg hadiah tawin tahun 2011 haha.. dapat few so memang ada stock juga kalu rosak hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...