Friday, April 28, 2017

:: Sebatu Boleh Nampak U'olls ::

Yeeee u'olls, betulllll..sebatu dah boleh nampak dah..nampak ape?..nampak kite la..kenapa???..cer u'olls tengaok bawah..dh tgk baru paham kenapa sebatu dah boleh nampak..
 
Haaaa..see see..xker memang betul sebatu boleh nampak tuh..

Kemain nau striking kak atul arinie..tah ape hantu pink mana tah yg dah merasuki badan kak atul..pastu dh masuk kete and dah otw nak gie ofis, baru macam termenyesal sbb mcm pink nau kite arinie..terasa macam getis sangat rase..ye ye kite tau kenkadang kite memang getis tp xde la sampai pakai suau ngan kasut kaler pink..hahahhaa..

Hari nie aiii girlish yg melampaui batasan..melampaui batasan kite la..ini ikutkan xmelampau lagi pink die..ade sesetengah org yg very obses dgn pink, mmg segala2nya pink..head to toe omputih bilang..ngan kete2 pun cat pink..mmg la kite pun suka pink tp xde la terlampau obses..kihkihkih..
 
Baju pun ade stripe pink masalahnye..muahahahah..nasib baik ade jugak kaler biru kat situ..tudung pun mmg purposely pilih kaler biru..ape gile tudung pun nak pink..mcm xkene je..hiks..

Kite rase kite sekarang nie  mcm hello kitty bergerak dah..hihihihi..bak kate hasben kite, "sebatu dah boleh nampak domoksss aiii"..xtau nak gelak ke nak marah ke nak sedih..hurmmmmmm..

3 comments:

  1. so pinky..mmg dr jauhhhh dh nmpk hehe

    ReplyDelete
  2. akk suka pink..suka sngt...merah pun warna fav..rak tahula kenapa...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...