Tuesday, April 25, 2017

:: Warehouse Sale Clarks ::

Sabtu lepas kami sekeluarga (ewahhhh, dh mcm nak buat karangan bahasa melayu ke pe nieh..mihmihmih) pegi warehouse sale clarks kat the club bukit utama..the club tuh kat area2 damansara sana..google je la the club bukit utama..kuau ler nnt..

Mana dpt tau ade clarks buat sales???..hasben kite la..die rajin bukak website2 yg wat sales nie..dari situ la hasben kite tau and bile die dh tau, die akan bgtau dan ajak utk ke sana..

Maka menyinggah la kami kat situ sabtu lepas..pegi pun dh petang, some more hari kedua, mmg byk la kasut yg dh habis..mano yg ado yolah..

Dh pegi sana haruslah ade hasil..semua org ade hasil kecuali hasben kite..hehehe..
 
Hasil rembatan mommy dan anak2..

Konon poyo2 kate xnk beli dh kasut irsyad kan, sekali terbeli sepasang kasut clarks..muahahaha..hasben kite la..kite dh ckp dh xyah sebab kasut irsyad dh ade..dh die nak belikan jugak..nak kate ape..utk buat belasahan katenye..xde belasahan sgt la..

Mommy tamak haloba smp 2 pasang..huahuahua..yg sandal tuh 90hengget je..yg kasut sarung pink tuh jgn tanye la berapa..cantik kan..kite suke sbb kaler die pink nak ke maroon..naik sgt kaler die..pastu design die cantik..aiii is like..ikutkan harga dekat warehouse sale clarks sama je dgn harga dengan kedai clarks kat mitsui and JPO..

Bertambah lah collection kasut2 mommy..harap2 daddy jadik la dgn plan die nak buat shoes cabinet kat luar umah..hehehe..

4 comments:

  1. kalau kt mitsui pun harga mcm ni jugakkan sis

    ReplyDelete
  2. amboi...
    bukan kata xnak beli dah ke kasut irsyad..
    hihihi...sekali pakej ngan kasut mummy 2 pasang...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...