Thursday, April 20, 2017

:: Itu Lawan Queen Namanya ::

Anak bujang kite kan umur 11bulan dh boleh berjalan..tapi masih "gegek-gegek" la..masuk setahun dh stable dh jalannye..alhamdulillah dedua anak kite umur setahun dh boleh berjalan..mcm qisya berjalan cepat tp berckp lambat..irsyad xsure lagi cemmana peginye..hehehe..

Masa 11bulan tuh xde la nak beria carik kasut die sebab die dh ade "first walking shoe" die..skang nie kaki dh makin memanjang so kasut die yg pre-walker tuh dh x muat..selipar tuh mmg ade la..
 
Nie haaaaa selipar die..eeiii gerammmmmm tgk kaki tuh..gigiiitttttt nak???!!!!..

Selipar je la yg irsyad ade skang nie..kasut xde..nak gie wedding ke nak gie jalan ke, mmg irsyad xde kasut..so kite pun propose la kat "big boss"..propose without proposal paper..verbal proposal..ngeeeee..

Aii kan pandai mengayat somi aiiii..harus la proposal aiii approved..goda2 sikit, gedik2 sikit, manja2 sikit, terus approved.."okayh, nnt kite carik"..wakakakakkakakaka..alaaaah korang, xyah nak geli2 la bile baca, kalau kite buat semua tuh pun ngan laki sendiri..bukannye kite menggeletis ngan laki lain..so apa salahnya kalau betul kite buat gitu pun kan..

So last weekend kiteorg keluar pegi midvalley..dh dinner bagai, jenjalan la kat dlm..nampak satu kedai nie ramai gile org..baru bukak gamaknye..kami pun termenjoyah sekali sebab dari luar ternampak kasut utk kids..kihkihkih..

Belek2 kasut..ya Allah comellllnyeeeeeeeeee..kenapa comel sgt nie..hati meronta2 nak terus grab..tp gua wat lek wat peace dulu..kedai tuh die jual kasut nike, adidas, onitsuka tiger n yg lain2 la..tp yg bestnye, design die semua yg jenis rare..

Hasben kite suruh tgk yg lain..berjalan la kami..masuk kedai nike, kedai adidas, kedai converse..kedai vans je yg xsempat sebab dh tutup..converse tuh mmg ade la kasut budak tp asyik2 converse je..asal nak beli kasut anak je converse..x converse, clarks..duk ulang itu je..

"So nak yg mana?..ke nak yg tadi?"

He knows me better..hehehhee..

Time tuh kedai dh byk tutup dh..kul 10malam dh mmg kompom la kedai dh byk tutup..tp instinct kite kuat kate kedai yg kite duk berkenan utk kasut irsyad bukak lagi sbb kompom masih ramai lagi org..hasben kite beria kate dh tutup..kite kate, "i rase belum..mesti ramai lagi org"..sekali betullll.."i tell u dy"..muahahaha..

Terus cargas kite berjalan masuk dlm kedai..belek2 kasut, nasib baik ade size..dh ade size ape lagi..terus amek la..hehehe..
 
Comelnye lahai..nike air force 1 nama diberi..

Alolololo..gewammmmmm!!!!..

Kasut ini merangkap kasut raya sekali..ape gile nak beli lg kasut si dobot tuh..cukup la satu tuh..janji ade selipar satu kasut satu sudah..itu pun xtau berapa bulan je sempat pakainye..

Umur baru 1tahun2bulan dh merasa pakai kasut nike air force 1..huntung betul budak2 zaman skang nie kan..dh tuh sape suruh produce kasut budak yg comel2..pffttt!!!

Dah tuh, xke lawan queen namanya..harga kasut lebih kurang harga kasut mommy je..nasib baik daddy yg bayau..T_T

5 comments:

  1. mummy kalau mengayat daddy...confirm cair punya..hahaha...
    ala..comey nya kasut dia...

    ReplyDelete
  2. yg pntg comel sangat kasut dia tau..auntie yg jeles nih...hahaaaaa

    ReplyDelete
  3. kasut comel!! Kaki pun comel. Hihi :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...