Thursday, April 5, 2018

:: Die Buat Hal Lagi ! ::

Adoiiii..geram betul kite dengan bobot nie tau..dah la tinggal mak die nie dari hari isnin lepas sebab ikut atok dengan nenek pegi terengganu..hari selasa dah balik, nak amek die, sekali die xnak balik rumah plak dah..buat hal la bobot!..tau x mommy nie rindu..haaaa, tau x????!!..

Huwaaaaaaa..masalahnye sampai ke hari nie die xnak balik rumah hokeyh..sedih betul..

Bobot nie memang la kalau die ade depan mata asyik nak bergaduh je dengan die..asyik buat mak die nie hilang sabar la ape la..selalu kene marah pun ye jugek..kihkihkih..tapi kalau die xde depan mata, rinddduuuuuuuuuuuuuuuuuuu..😫😫..

Walaupun bobot nie akal panjang, walaupun ade berbagai2 peel dah ragam yang kadang boleh trigger-ed sabar dan amarah mak die nie, die la yang paling terasa kalau xde..not to say kalau qisya xde kite xrindu..ape gile xrindu..anak kut..tapi boleh lagi nak tahan la rindu tuh sebab qisya kalau die tido rumah kakak long kite or mak kite jenis yang bukan 3-4 hari..and bile ajak balik, qisya akan balik..tapi bile dengan bobot nie lain macam betul penangan rindu kalau die xde..hahaha..

Bobot pandai beli jiwa weyhhh!!..qisya pun pandai jugak..tapi bobot beli jiwa then siap bermain dengan jiwa..haaaaaa gitchuuuu!!!..nak2 pulak die dah boleh bercakap dah skang kan..bile die panggil “mommy” tuh, alahahahahaiiiii, melting weyh..bile die bercakap tuh gerammmmm je..

Rindu bile saat datang geram die kat kite..masa tuh, die akan peluk leher kite kuat2, pastu gomol muke dengan puting die..hahaaha..ehhh, tetibe terindu lak..bobotttttt, balik la bobot..mommy rindu nie..sunyi betul rumah bile bobot xde..😢..

Puas pujuk die balik tau..semalam die xlepas langsung leher mak kite..kuat die paut..sampai tahap bobot dah bengang, die gigit bahu mak kite..hahahaha..

Skang nie kene pikir idea untuk pancing bobot balik..harap2 la menjadi dan harap2 la jugak die nak balik..amin3..

1 comment:

  1. Hahaha..mesti dia diumpan dengan macam2 yang dia tak pernah dapat bila dengan mommy dia.. dia dah seronok berjalanler tu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...