Wednesday, April 4, 2018

:: Fitness Wristband ::

Bertambah lagi fitness wristband..yang lama kite nak bagi sape2 dari family kite yang sudi terima..hehehe..

Skang nie kite duk gile nak mencarik strap bende alah nie kat lazada dengan shopee..hehee..

Semalam dapat la banyak tuh..jadik la kan janji lebih dari 10k steps..

Bile dah ade fitness wristband nie, dah xde dah nak pakai jam yang lain2..hehe..

Kite sebenarnye kan, hurmmm, malu la nak sebut..tahun nie kite nak start masuk fun run..kihkihkih..sebenarnye dah lama dah nak masuk..2-3 tahun lepas lagi..tapi xleh sebab kite mengandung..bile dah mengandung, maka terkubur la hasrat nak masuk fun run..lepas bersalin, anak pulak kecik lagi..lagi la susah nak tinggal..tahun nie anak kecik kite dah jadi anak tua, wakakakakaka, baru la kite boleh sambung hasrat dan juga hajat nak masuk fun run..dengan laki kite, kite heret sekali masuk fun run tau..no excuse!..

And haaa, kite dah register fun run hokeyh..ehh, bukan kite yang register..best friend kite tolong register kan..best friend yang mana??..yang botak tuh ler..ahahha..dengan die kite heret masuk fun run..dah alang2 die kate setiap hari die pegi jogging kan..hahaha..nasib baik jaja (bini ikhwan) ade reason kukuh..kalau x, kite paksa jaja masuk sekali fun run..at least kalau kene tinggal jauh kebelakang, ade la jugak geng..wahahahahaha..fun run mana?..rahsia..hehe..so skang nie kite tengah nak carik fitness..balik dari keje, lepas kite dah settle-ed kan dinner suami dengan anak2, naik atas, nun haaaa, kat treadmill la tempat kite..awal2 nie dapat lari 1-2km jadik la..xnak push lebih2 sangat..terkejut badan hakak nanti..so kite guna kekdah, pelan2 kayuh..

Nervous, seriau, takut semua ade la..boleh ke kite nak berlari sampai 5km nie nanti..lari 1km pun dah mintak nyawa..canner nak lari 5km..huwaaaaaa..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...