Tuesday, April 10, 2018

:: Mari Menggemokkan Badan ::

Kite rase kan, macam dah lama sangat xmakan coklat dengan penuh nikmat tau..kite nie hantu coklat sebenarnye..sangatttttt!!!..pffttt!!..tapi tuh la, sebenarnye dah bertahun2 kite xmenikmati rase nikmat coklat bile makan..kenapa bertahun??..sebab bertahun2 itu kite diet sugar..sampaikan nampak coklat pun dah xheran..cuma ade satu time baru nie yang kite gile makan milo nugget..tapi kejap le lepas tuh insofff sudey!..kihkihkih...

Kalau dulu2 masa muda remaja ye la boleh makan coklat dengan tanpa rase bersalah..makan cemana pun berat gitu jugak..43-45kg jugak duduknye..weyhhh, ringannye hakak dulu..😭..dah tuh, kadar metabolisma tinggi lagi kan..skang nie dah merudum teruk, so silalah berpada-pada ye..

Tapi semalam hasben kite saje nak bagi kite gemok tau..kenapa?..sebabbbbbb,

Die belikan coklat untuk kite..

Selalu dapat Godiva..tapi Godiva katenye macam dah xde kat situ so die belikan brand Lindt untuk kite..nak2 pulak promoter tuh kate lagi sedap dari Godiva..

Sedap jugak la sebenarnye coklat nie..siap berebut2 lagi dengan anak2...kihkihkih..maka semalam kite duk telan air bergelen2 dengan harapan dapat meneutralkan kandungan gula dalam badan..muahahahaha..

Balik kang sambung makan pulak..

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...